9

доц.Мангъров

преди 3 години

До "Някой си": Уплашко, явно доста неща не са ти ясни. В Испания, а и навсякъде по света, има поне 10 пъти повече заразени, които обаче са безсимптомни и затова не са открити. Айде като ги умножиш тях, тогава дели и ще получиш около 1%. При обикновения грип процента е същия.

8

Някой си

преди 3 години

Така ако някой си направи труда да пресметне колко от всички заразени в Испания са си отишли ще излезе 11,23% което е много много далече от това 0,2 което е за нормален грип(за които има и ваксини и изграден имунитет)Та ето за това си бяха и мерки и маски и всичко. Може да си развивате всякакви конспиративни теории, но цифричките сочат много точно какво се е случило (и от какво за щастие се отървахме .... надявам се) Когато се срещаш с нещо непознато правиш това което са правили другите преди.

7

Анонимен

преди 3 години

И в Швеция е така - само един умрял отчетен вчера по данни от тяхната здравна служба. Worldometer пишат други неща, да се чудиш откъде ги взимат тия данни, след като шведите вадят различни.

6

Т.Шак

преди 3 години

Ами, лято е!

5

Шопо

преди 3 години

Много странен вирус! Дойде изневиделица,тръгва си внезапно ...

4

Анонимен

преди 3 години

Скоро граните в ЕС пак ще са затворени така че за туризъм и дума не може да става.А който има бизнес свързан с туризма по-добре да се гръмне.поне 2 години ще е така.

3

Анонимен

преди 3 години

Сега да пребори и кризата, че май тази година на туризъм малко ще разчитат, холандците предупредиха народа си че ако хукнат на почивка извън държавата няма да ги репатрират както предния път без пари. Всичко си е за тяхна сметка. Туризмът тая година ще е мижав

2

Анонимен

преди 3 години

Е, време беше.Ще изпукате от глад заради едното инатене.

1

Анонимен

преди 3 години

Ами, туристите чакат.