28

Анонимен

преди 3 години

Островът, както пресата го нарича, е с т.ъ.мно население. И сутрин като стане, всеки си взима чаршафа и си го навива на главата...

27

Анонимен

преди 3 години

Един приятел който живее в Сиатъл от близо тридесет години ми каза:"Съседа ми каза "Здравей" едва след 25 години". И друго:"Тук повечето таксиметраджии са афроамериканци, но не качват такива". Съдете сами защо?

26

Анонимен

преди 3 години

Кубрат ще ти намести мозъчето.

25

Ей Джошуа

преди 3 години

Мисля че е ти е време за памука :)

24

Анонимен

преди 3 години

Абе поне някой светлобял не можахте ли да намерите като за бройка? Всичко на снимката в шоколадови оттенъци и дори оная, червенокоската отзад, изглеждаше леко шоколадова....

23

Ама

преди 3 години

Много сърфисти, много нещо !

22

Айде

преди 3 години

И тоя яхна вълната.. !

21

Анонимен

преди 3 години

Америка е кофти страна! Ако Флойд с това досие е в България-да е най-малко депутат!

20

Да попитам

преди 3 години

Когато че рни полицаи използват сила при задържането на бели престъпници, това расизъм ли е ?

19

Анонимен

преди 3 години

До няколко десетки години ще се изправим пред проблема-"или те нас, или ние тях"...

18

Анонимен

преди 3 години

А може ли да се изкажат и жертвите на престъпленията и техните близки,пострадали от криминала?

17

Анонимен

преди 3 години

В източна Европа робовладелци не сме имали,това не е наш проблем!Жертвите на престъпниците също са хора и имат права!

16

Анонимен

преди 3 години

Кой е този Джордж Флойд?(тези дела са в щата Тексас) - 9 криминални дела.- две дела за разпространение на наркотици - кокаин,- две кражби от частни лица и домове,- незаконно проникване в частен имот,- през 2005 - още едно дело за притежание на кокаин до 200гр.Последното дело от 2007г. е за въоръжен грабеж срещу... бременна жена.Нападението е в къщата на жената, като с още един се представят за служители от департамента за управление на водите. Когато жената отваря и вижда, че това не са истински служители се опитва да затвори, но двамата я избутват и влизат вътр

15

Писна ми

преди 3 години

Абе тия неща вместо да се благодарят, че ги носим и влачим насила да стават хора, продължават да реват. Еми да ги наритаме в индия и африка и така. Там да се оплакват на крокодилите и макаците.

14

Чудя се

преди 3 години

Ако чернокож полицай гръмне бял пак ли се вдига такъв шум?

13

Знаете ли че?

преди 3 години

Въпросния задушения (не знам как се казва) е заплашил бременна жена с пищак опрян в корема и я е обрал. Не си мислете, че е невинна жертва. Помислете над това когато ревете -"не на расизма" Защото ако беше бял нямаше и да разбереме!- от това по- голям расизъм здраве му кажи !

12

Мен

преди 3 години

В два поредни уикенда след 25 май,в Чикаго саут сайд (гето)бяха убити 10-15 човека и ранени около 30.Никой не каза нищо,не протестира,каде бяха спортисти,певци,актриси

11

Анонимен

преди 3 години

Ако съм расист за това, че със страшен кеф бих размазал кратуната на всеки ***, който граби и изнасилва възрастните хора по селата, нека съм най-големия расист.Скоро време и на тези в САЩ ще им писне едно, малцинство, което съставлява 12% от населението, а извършва повече от половината от престъпленията, да иска още и още специални права и всички да сме длъжни да им пригласяме. А останалите малцинства, които си живеят нормално? Тях защо никой не се сеща да ги доскриминира? у нас също.

10

Аман

преди 3 години

Аман от певци и певачки , защо мнението им се счита за важно ? Колкото изказването на един сервитьор толкова и това на Джошуа е важно.

9

Анонимен

преди 3 години

Известните по света като разни певци, спортисти и актьори разбраха, че на никой и за нищо не са нужни докато беше Короната и сега се опитват да похитят протестите против расизма. Вярвайте последното, което йм пука е тази малумна кауза, просто искат да са център на вниманието. Много му дреме му на Джошуа със 100 млн. на мач за *** във САЩ.