18

Анонимен

преди 3 години

Тази мярка е за коректния среден и малък бизнес неадекватна. За едрия бизнес е добре дошла. Като цяло е източване на много пари.Фк Лудогорец, Фк Дунав Русе, Център за градска мобилност София. Общинска фирма??

17

Анонимен

преди 3 години

До fАбе, наркомана, стига си спамил. Ходи се детоксикирай някъде другаде или се надрусай и ни остави на мира.

16

Анонимен

преди 3 години

Какво да кажа- наред всички умни фирми се възползват. При нас съкратени няма, разбира се, има някакъв минимален спад на проектите (технологичен сектор). Като цяло в екипа ми има хора, които си взимат по 8-10к и не правят почти нищо втори месец подред. Да не сме луди да ги съкратим?! Ще си намерят работа за 2-3 дни и конкуренцията ще ни смачка с нашите кадри. Именно тук 60:40 ни помага. Немска компания сме, 500 души. Масово в нашия сектор е така. Е, има и някои, които съкращават.

15

f

преди 3 години

От църквата стига сте лъгали горките хора!Трябва да се страда поне по малко. Просто това отрицателното в нас и около нас в страдание да избива, но не и да ни съсипва! По колкото си пожелаете, по толкова страдайте, не е задължително, но в трудни моменти много помага и води до израстване.

14

Анонимен

преди 3 години

Ами да минем на мярка 100:0 и държавата да ни плаща заплати то 2045г?

13

f

преди 3 години

Имало някои русенски прокурорки, които искали много да си имат деца и не са лиг-ли, но тва лайнно вълев казало на г.е.я.. аговски от студентската поликлиника да им измисли някаква диагноза за вродени хламидии и да иска да им вади матките, то на почти всички жени в бг матките гноят заради Солиана който е навсякъде, и не се забременява отведнъж.

12

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли какво представлява прословутата мярка. Не е 60 на 40, а е 60 на нула. Алчните и ревливи "работодатели" по тази мярка ползват работници без да плащат. 60% от заплатата плаща държавата и това е всичко, което получават работниците. Работодателите не плащат абсолютно нищо. Тази т. нар. мярка трябва да бъде отменена незабавно. Предназначена е единствено да пълни джобовете на работодателите с държавни пари.

11

f

преди 3 години

Май са трима прокурорите в бг, които са близко до някаква диплома, варненският, русенската и софийският, но при софийския е много мътно кой, кой е, или варненският или русенската да станат национални прокурори. Това лайнно вълев къде се слага постоянно? Той идва най-вече от Холивуд!

10

Анонимен

преди 3 години

Нещо което не работи, може и до края на хилядолетието да го удължите. Все тая

9

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 3Много вярно.Говорят, че са отпуснали милиарди, но къде и кой ги ползва не се разбира, но утре тия милиарди ще ги няма.Мярката 60/40 е работеща, с това ни облъчват всеки ден, но колко фирми и работници се възползваха не е ясно. Нещо като анализ - отпуснати еди колко си, до момента изразходвани еди колко си или усвояемост еди колко си процента. Няма такава информация и сигурно няма да има, защото ще покаже, че мярката е НЕ работеща.

8

Анонимен

преди 3 години

А най-интересното е, че ЕС раздава тези заеми-помощи на членките, с пари които е получила от самите членки. И после им иска да ги връщат с лихва. Хитро, а?

7

Анонимен

преди 3 години

Ще вземат заем от ЕС, и после всички ще го връщаме.

6

Анонимен

преди 3 години

А може и да не бъде удължена?

5

Анонимен

преди 3 години

Когато се вдигнат романско, поради липса на кинтаж, ще е Веселко. До тук беше бившата Българска територия.

4

И със

преди 3 години

100 години да я удължаття не работи!!! Единствено приближение до държавната хранилка се облагодетелстваха!!!! Българина е на дъното не от вчера или днес. Заплащане на ниво Уганда и Кот'ди Воар

3

анонимен

преди 3 години

Така и не се разбра.През тия 3 месеца.Кой взе подобни пари? Как се отчете властта отпускайки тези пари пред народа? Пълно мълчание!Или пак на принципа.Кой взел взел? Да сте взели ако не сте! -:)

2

Мерник

преди 3 години

Това в инчове или в сантиметри?

1

Анонимен

преди 3 години

Това практически Срив, на мутроикомиката. Територията е във ФАЛИТ. Кое не е ясно? Заеми? Хаххахах Само територията е Важна, без матряла от толупи.