97

Анонимен

преди 3 години

Ама, моля ви се, той я направи още преди 13 години,за да може да стигне до върха. Постоянството и подмолно да работи срещу Бойко Борисов е видим резултат за всички българи-кметове,полиция,управители на болници,прокуратура, Вик....списъкът е дълъг за контрола чрез изнудване и заплахи.

96

ЦЕЦО ЛИ!

преди 3 години

Не мога да гласувам за Бойко Борисов, който също както българските комунисти с голям ентусиазъм строи чуждия Турски/Сръбски/ поток и допотопната и ненужна руска централа АЕЦ БелЯне в опасната земетръсна зона. Иначе, Цецо е далеч от всичко руско в Евро-атлантическа България и той е единствената надежда не европейските българи. bg

95

Офф ,да се омита

преди 3 години

Този вече трябваше да е излежал половината от присъдата.Но у нас гербераст закон не го лови.Нито един осъден гербераст за 11г.А всички крадат като за последно.

94

Анонимен

преди 3 години

-Давай Цвъко ,с теб е цялата крадлива банда на Барба Ганьос.

93

11

преди 3 години

Тоз па и той, завалията - явно не е разбрал, че вече е умирисан политически ***.

92

Анонимен

преди 3 години

До ХоХо Че Боко наяждане имали ама си седи защото е хубаво всеки ден чанти с парички .

91

СТОЙНЕВ

преди 3 години

ЦВЕТАНОВ

90

Анонимен

преди 3 години

Човека си е свикнал с КАЦАТА Мед и сега като няма не може да спи.

89

ХоХо

преди 3 години

Добре бе, тоя не се ли наяде? И изобщо тази държава има ег.ати тъпите и нахални политици?

88

ognyanz

преди 3 години

Днес повече от всякога хората искат да има икономическа стратегия, затова расте критиката и към предложенията на кабинета. Ако не се отговори подобаващо на недоволството на хората, ще има по-отчетливо търсене и припознаване на политически субекти извън властта.И представете си, не го е казала Корнелия Нинова, а Цветан Цветанов! Ако го беше казала Корнелия Нинова, гердабжийските *** щяха да я оплюват от сутринта до вечерта. А за Цецо Цветанов каква е опорната точка? Засега пълно недоумени

87

МММ

преди 3 години

Ами то "Патриотите" и Воля се изтъркаха, следващите избори ще крахнат. Време е ГЕРБ да си измислят нов проект с който да се коалират. Целта им е да отмъкнат още малко гласове от десните, за да си гарантират още 4г, то е ясно че за тоя червените няма да гласуват.

86

Реалист

преди 3 години

Няма никакъв шанс. Бита карта.

85

Анонимен

преди 3 години

Лидер до лидер, мила моя майньо льо, индианец малко...Айде Цецо, Галева и Слафчо ще си ги изберем, ами къде отиват *** и Грипена? Напоследък нещо не се кльопат много, та се съклетисАх...

84

Анонимен

преди 3 години

Трагедията за българите продължава,цвъко вместо да е в затвора прави политическа партия!

83

Анонимен

преди 3 години

Вий не учете математика и физика, занимавайте се с политиканство и рушвети, пък излезте срещу Китай!Китай превзема отвътре. Франция и Германия признават, че даже двете заедно не могат да се противопоставят на Китай, защото Китай действа не с частници, а с държавна машина, огромна логистика, огромен капитал, дългосрочно мислене. Г-н Цв. Цв. хоп! ще създаде поне стотина огромни предприятия за електроника и от сорта???!!!Да вземе да работи, за каквото му е плащала държавата да учи!!!

82

Анонимен

преди 3 години

Доган се разделиха с Местан привидно.То Цветанов с Бойко е същото.Ама нали знаете тва е за пред хората да изместят вече ненужнитепатриоти и де оти Валери, Волен и Краси.

81

---

преди 3 години

Вуйчо Цвъки! Подари си апартамента , за да стане детска градина и тогава ще гласуваме за тебе! Или отиди да работиш по специалността си- учител по физическо, да се омешаш с хората , па тогава прави партия!

80

Ти да видиш..

преди 3 години

Цветанов ще си отмъсти, като отмъкне част от привържениците на ГЕРБ.Първанов 2.Ама и Борисов го изгони за едно няма нищо.Да е мислил.

79

ПроСоТо

преди 3 години

ако тоя дефиниран БАВНОРАЗВИВАЩ се индивид,ДЕТЕ НА "АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА" успее наистина да скалъпи некаква "партия",то...то.....Какво да ви кажа?...Да са смее ли човяк,да плаче ли?!.......ДА НЕ ДАВА Господ!!!!!!!!!!...Амин!..Алилуя!

78

Анонимен

преди 3 години

Каква градска десница, Най-посльо! Де я таз десница и има ли почва у нас някаква си десница? Я си размърдайте паметта що за десници са се опитали да сформират или да финансират партия и колко месеца са издържали?Цветанов дали и наясно що е то фашист и на какво е способен негова издънка като А. Йорданов например.Колко души са десница в населени места със заплата около 800 лева в добрия случай? Не вижда ли, че явният деснизъм не се справя в кризи?Каква медицинска система би предложила партията му