15

Анонимен

преди 3 години

До абг1 Купените "учени" и същата сзо са наложили мнението че хомосексуалността е вродена, което не е нито научно нито житейски доказано, понеже това е просто поведение.

14

Анонимен

преди 3 години

До абгДо абг Но тая година май не са умрели от грип а от ковид19. Защо ли.

13

Анонимен

преди 3 години

До Сандо-кан има и чума и холера

12

Сандо-кан

преди 3 години

Госпожата наистина ли е дофторка. Та кой казва,че генома на Хив е общ с генома на Ковид 19. Те са различни групи вируси и би трябвало да нямат общо. Но в генома на Ковид има части (парчета) от генома на Хив поне на 3 места. Е как ли е станало това прехвърляне на генетичен материал госпожо?

11

Валерия

преди 3 години

Въэможно е някои пациенти да са се сдобили с имунитет!!! На баэата на по малко опасните коронавируси, циркулиращи по време на грипния сеэон!!!

10

До 9

преди 3 години

Ако е толкова опасен този вирус, защо толкова малко хора починаха от него?

9

Валерия

преди 3 години

Ковид 19 е високо усъвършенствано биологично оръжие, което беше умишлено пуснато эа да бъде иэключително ПАГУБНО!!! Апропо, то е болестен процес, които се проявява раэлично при всеки отделен пациент !!! Това е сложен патогенен микроорганиэъм, той е направен эа да мутира и да се иэбегне адекватно лечение на пациентите!!! Вирусите имат способността да се въэпроиэвеждат - да мутират и спасение наистина няма !!! А и ваксината ще стане ЭЛАТНА предвид сериоэността на епидемията!!!

8

абг

преди 3 години

До смехотворко 4 Около 2,5 милиона на година умират от грип, има си официална информация общодостъпна за целия Свят.

7

Анонимен

преди 3 години

Вирусът на СПИН е произведен от маймуни.Вирусът на КОДИД е произведен от прилепи.Първите космонавти са май.уна и куче. Животните винаги са много пред хората.

6

Анонимен

преди 3 години

"докторката"първо да научи името на медикамента,па после да прави"умни" заключения!

5

Конскаруция

преди 3 години

Общото е, че подобни симптоми могат да се предизвикат от много други неща.Другото общо нещо - харчат се много мангизи.

4

До абг

преди 3 години

Колко умират от грип на година? Я дай пак да се посмеем.

3

абг

преди 3 години

Рязко спряха да умират хора от инфлуенца,а те са 2-3 млн. на година. Така имаме много т.н. "безсимптомни заразоносители" и по-добро оправдание за взетите "наложителни" мерки. Между другото цялата информация я има на официалните сайтове на "филантропите" и на фарма корпорациите,просто човек трябва да я прочете и да събере 2 и 2. Като го направиш обаче след време излизат статии- "това,че ..... не означава,че ...... Пълно облъчване по медиите, за да се потушат съмненията.

2

абг

преди 3 години

Създава се в лаборатория нов вирус от най-разпространените и безобидни вируси- ретровируси(ХИВ),корона вируси(ковид19),обвинява се той за дадено заболяване,за което не е виновен,не без помощта на PCR теста,който не е тест и не може да се използва за тест(това го твърди създателят на PCR технологията Кари Мълис,а и не само той).После се вземат мерки и тези мерки винаги са срещу хората и в полза на болните мозъци самопровъзгласили се за елит.Рязко спряха да умират хора от инфлуенца,а те са 2-3 млн

1

абг

преди 3 години

Общото между ХИВ вируса и този на КОВИД19 е, че първия не причинява СПИН, а втория не причинява възпаление в белия дроб. Може и друго общо да имат, но това е най-важното, което трябва да се знае за тях. И госпожа докторката бърка, в началото на ХИВ вируса не е имало спорове, а е имало доказателства, че той не причинява СПИН, след това над истинските учени са надделели купените учени, институции и медии.