35

Безпартиен

преди 3 години

Присъщо е на малките хора,да си служат с големи приказки.И при тази имаше периоди,които "говореха",тука има,там няма.Тя е компромисен вариант,за да не обвинят Борисов,че си сменя министрите като носни кърпи.

34

факт

преди 3 години

До Анонименреално скача!

33

факт

преди 3 години

което си е един вид увеличение!

32

Активист на БСП

преди 3 години

От тая нищо не зависи!!! Ама нищо !!!!Каквото каже Джиросания ,това става !!!

31

Анонимен

преди 3 години

По-нагли от ГЕРБ няма. Има увеличение на цената на парното, а те твърдят, че има намаление. Май ако увеличението на цената на парното излезе само 22%, ще трябва да сме доволни.

30

КОМЕНТАР

преди 3 години

Интересно , защо само Топлофикация работи единствена на този принцип1?Защо и ЧЕЗ и Софийска вода не работи на прогнозни сметки???Ами замислете се бе БУДАЛИ .....МИСЛЕТЕ, а не пишете глупости....

29

Анонимен

преди 3 години

...някой взе абсолютно несъпоставими цифри и направи един извод, че цената на топлинната енергия се увеличава с 22 %.+Цифрите не се съпоставят, с цифрите образуваме числата. Колкото до тези 22% увеличение на цената на парното, може и да е вярно някъде в България. За София увеличението на цената на парното се очаква да е малко над 8,8%. Така показват ЧИСЛАТА.

28

Handel

преди 3 години

Тук някой хора сънуват как някой ще им потърси отговорност... Кой точно че го направи когато на протестите излизаха по 200 души?А и случайно да сте забравили, что Боко си присвои със закон правото да обявява извънредно положение, т.е. направи нещо поодно на това, което Ердоган направи в Турция. Сега, ако не му хареса нещо - хоп обяввава извънредно положение и никой няма да има право гък да каже. Пък нека 200 човека да си протестират.

27

Анонимен

преди 3 години

С две думи: Скок с 15% Иначе няма да има увеличение на парното.

26

Handel

преди 3 години

Т.е. газта поевтиня с 40% още преди няколко месеца, а ние ще чакаме парното евентуално да направи изразнение и да върне цели 14%?

25

Анонимен

преди 3 години

Скок на цената на парното няма да има, поевтинява с 14%---------------Само пОрното не пипайте!!!!!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Утре Нови БОМБИ ще долетят върху БУНКЕРА в ЗАЙЧАРНИКА и двете вили за по милион в полите на Витоша на Шехерезада на Главатари Бае Хуйя и на Бездомния и страхлив клошашар Бляда с дупката на челото и върху прогимназията на Мента Ментраджийка в Пловдив #бъдете здрави и много смели #поздрави от Али Баба и пещерата за добитъка в закусвалнята и ЗАЙЧАРНИКА ..

23

Анонимен

преди 3 години

Абе що не ги съсипем тия от дела Като излязат от 1 дело да ги чакат на още 5, като излязат от тия 5 да ги чакат на още 25 дела и да нямат време да си обуят гащите. Нямало кой да им търси отговoрност туй значи ,че и съда са купили ама все са длъжни да водят делата. Нека цял свят им се смее.

22

Анонимен

преди 3 години

Не че нещо, ама за цените на топлото, водата и тока не решаваше ли КЕВР. Доколкото си спомням миналата година когато стрина Гинка искаше да прилапа част от баницата с тока тая калинка се оповаваше на независимия КЕВР да вземел най-правилното решение. Какво се е променило да не би вече цените да не зависят от "независимия" КЕВР???

21

Анонимен

преди 3 години

Абе в България демокрация ли има или тоталитаризъм? Откъде накъде министър ще обещава за цени на каквото и да било? Значи системата изобщо не е независима!

20

аз

преди 3 години

След като Газпром смъкнаха цената с 40%, цената стана 74 лв с ДДС. Да не говорим, че те взеха надплатените пари за 10 месеца назад, а ние (портебителите) пихме една студена вода. Сега цената ще бъде 81 лв. и ми обясняват, че всъщност ще е намаление. А и много дори не се усещат.

19

Няма да има...

преди 3 години

лятото! После зимата 'кат го включите, първо Софиянци ше се задушите от изгарянето на отпадъците, после от изравнителните сметки. Абе Хитлер ряпа да яде и бая ше ви завиди...

18

МНЕНИЕ

преди 3 години

Истината за Частните Лица е във Фактурите - Действително ще има Увеличение с 20% , намалението е за Едрите Бизнесмени . От Месец Юли се вдига и цената на Тока с 10% за Народа .

17

House M.D.

преди 3 години

Петкова няма как да обещае, защото не зависи от нея. Ерго, фалшива новина.

16

Анонимен

преди 3 години

Къдя е кака Гинка?Да не е на трудовата борса?