24

НЕКОЙ

преди 3 години

Една десета от процента общо заразени спрямо световното население. Това не е дори епидемия.

23

Анонимен

преди 3 години

Пилците се броят наесен е особено цинично изказване на фона на почти половин милион починали от коронавирусната инфекция и усложненията,причинени от нея. Какво те интересуват теб тези хора, нали ти си жив. Та понеже си много уверен в статистиката,затова ти опонирам със същата статистика,която си цитирал. При много по-малко заболели заразени от Коронавирус, смъртността е почти същата. Тоест коронавирусът е много по-смъртоносен от грипа.

22

Do 21

преди 3 години

По принцип най-големите *** са най-уверени в собствения си акъл. Ако имаш достатъчно винаги трябва да можеш да се съмняваш в увереността си. Значи асимптомни при Коронавирус има, но още повече са асимптомни или нерегистриарани при грипа, така стават още повече милиарди , тоест смъртността при коронавирус е все така много по-висока от тази на грип. Безотговорно е да се твърди обартното.А дали пилците се броят на есен, бих ти казал,че е особено цинично изказване предвид почти половин милио

21

Без до 18

преди 3 години

Имам си достатъчно акъл, благодаря за компетентното ти изказване към непознат човек. Както казах, не подценявам нито един вирус. А ти ако си мислиш, че регистрираните случаи на корона са реалните си много заблуден. Бройката е в пъти певече поради несиптомните и тези с леки симптоми, които дори не се замислят да се тестват. Сега паниката и медийното раздухване са на преден план. Реалната смърност е далеч от това. Няма да споменавам мистериозното изчезване на грипа...Пилците се броят на есен :)

20

До 5

преди 3 години

Смъртността от коронавирус до момента е лесно да се пресметне - над 6 %.

19

До 5

преди 3 години

Какъв куп болести- високо кръвно някои, други с диабет, направо куп белести,с които хора живеят по 50 години и повече. А починаха и здрави хора, без никакви други заболявания,но трябва да се признават фактите и да се уважават загиналите, въпреки личното пристрастие към една теза. Дори китайският доктор,който пръв сигнализира за коронавирусната инфекция,почина от коронавируса на 27 години.

18

До 11

преди 3 години

Ти ако имаше малко акъл ,като цитираш числа,щеше и да разбереш какво цитираш. При заразени над милиард хора от грип,почиват от 300 000 до 650 000 човека годишно. Заразените от коронавирус обаче са многократно по-малко,а жертвите са много.Тоест смъртността от грип и коронавирус е много различна и коронавируса е в много пъти по-смъртоносен.

17

Анонимен

преди 3 години

Джурналистите, айде разследват как кристално честната Шехерезада е станала собственичка на къща за 1 млн. в Бистрица и апартамент за 400хил в София.. С една чиновническа заплата - на нея и на мъжа и?!Тва за вируса е добро за запълване на страниците, ама не интересува никой

16

балама

преди 3 години

Шефът на СЗО, етиопец, без медицинско образование. Бил министър на здравеопазването на Етиопия, преди това, подобно "нашия" хубавец счетоводител, тука.

15

Анонимен

преди 3 години

Хунтата на генералите. Отговорих ли на въпроса ти?

14

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо в нито една друга държава няма Щабове от генерали, макар и с подарени пагони, които да се борят с гадната корона и с вълните от ярост?Как мислите?

13

Анонимен

преди 3 години

СЗО се финансира 12% годишно от фондацията на Килбил. Само за инфо.

12

Т.Шак

преди 3 години

Голям прас! Тука проблем с медийното грипче нямаме.

11

Без

преди 3 години

И пак - " Influenza is highly infectious disease that usually strikes during the winter season. Globally, it causes an estimate of 1 billion cases of influenza, resulting in 290 000 to 650 000 deaths per year ". Източник - СЗО. Без да омаловажавам който и да е вирус, но статистиката говори сама за себе си. Ако не беше цялата медийна истерия...

10

Пенционер

преди 3 години

Важното е, пенсийката да тече, майната им на кредитите, младите ще ги плащат.

9

истерик

преди 3 години

Първата в света виртуална пандемия.

8

Анонимен

преди 3 години

На 1000 човека един заразен..голяма работа.

7

Анонимен

преди 3 години

Ей, много болни много нещо бе - милиони.Добре че е генерал Борисов у слугата му генерал Мине тчийски, та да ни лекуват.

6

Факт

преди 3 години

Да не би да спадне населението заради вируса?Ако не беше данданията,нямаше и да се разбере,че е имало нещо повече от сезонен грип.

5

Анонимен

преди 3 години

24.5 милиона общо починали от началото на годината. Смъртност от корона с куп придружаващи болести е около 1.5%