12

-

преди 3 години

Аннунаки, благодаря Ви, че сте ни създали!

11

.

преди 3 години

Благословен да е Светият Дух Господен! Амин!

10

Анонимен

преди 3 години

Слава на СВЕТА ТРОИЦА. И честит празник на всички православни християни. Бог да пази народа ни и държавата ни.

9

Анонимен

преди 3 години

Духовната истина трябва да е само една, не може някакви си религии да се опитват да държат монополи над Вселенските закони и да заробват хората.

8

Оня от ...

преди 3 години

Без религии няма как да има държави. Те обединяват хората от една общност, разделяйки я от общата с цел контрол. Ако няма религии трябва компютър да управлява, но никой не ще да се разделя с парите които получава докато е във властта. Затова всичко продължава циклично ..докато поумнеят хората. Но такова поумняване ..става бавно особенно в по ниско образованите съобщества. Така че богат - беден ' сагата ще продължава! Няма да е лесно да им се изравни статуса!

7

Анонимен

преди 3 години

Вие дядковци няма да влезете в Божието царство ще закарате въшки там.

6

Православен

преди 3 години

Слава на Светия Дух!

5

светагодуха

преди 3 години

И на втория коментар са ти нацъкали минуси .

4

Шумер

преди 3 години

Ако библията е написана преди 2600 години, индуиската религия е една от най старите....зародени преди 4200 години...и ако Ви покажат в Мексико в мачупикчу статуетка от камък на около 60 000 000 години ..на която жена дундурка динозавър ...и статуетки на динозаври...които по статистика са умрели преди 65 000 000 години ..какво правим с религии-те? Нищо против тях! Но са съвременни течения.

3

Анонимен

преди 3 години

Христос е проповядвал бедност и смирение не е казвал никога, че трябва да му се кланям.е Туй падретата сте си го измислили останалото, цялата ви гнусна инквизиция трябва да се закрие. Комунистите добре ви бяха затворили навремето.

2

х

преди 3 години

Ето - вече няколко примитива са ми нацъкали минуси на първия коментар.

1

x

преди 3 години

Забрана за джамии и църкви. Забрана за религиите. Свят свободен от религии. Интелегентният човек не вярва в божества и фантасюагории, а разсъждава трезво и научно.