114

Анонимен

преди 4 години

Скачайте, скачайте. Накрая ще има - Като не щеш мира, на ти секира!

113

Протестиращ

преди 4 години

Вчера излязох на протест в Лондон. Защо го направих? Защото ние българите сме чернокожите на Европа и ни третират като такива, няма значение какво образование имаш, колко добре владееш езика, в момента, в който споменеш че си българин получаваш само презрение и подигравки. Иначе не симпатизирам на м.аймуноподобните, но застанах на тяхна страна вчера. А тези, които се имат за представителите на висшата бяла раса да не забравят откъде и как са дошли в Европа и че оцеляването на българите е по щас

112

Анонимен

преди 4 години

Охо вече е австрийците се загрижили ,тия да се оправят мюсюлманите и арабите ,че цели квартали вече имат

111

глупости расизъм бил

преди 4 години

Нали всеки човек според собствените си убеждения и според ума и духа си избира дали да живее чрез престъпления или с 12-15 часа усилен труд всеки ден. Да унищожиш живота и усилията на работещите и учещите, да откраднеш, да убиеш , не се нарича расизъм. Държавата е длъжна да защитава всеки от тези хора. И това не се нарича расизъм и няма нищо общо с цвета на кожата и расата.

110

4oko

преди 4 години

До читателНе са с китайски, а с азиатски произход. И не са 20 милиона, а около 5 % или 15 милиона *** ***!

109

Футуролог

преди 4 години

До ШМАТКАВеликият османо-ромски мислител от село Веселиново КАРЛ МАРКС си го заври в дирникаОткриването на "шумерските" ЧЕРНОГЛАВИ ерудити от град Ериду изпрати юдеистката религия в гробището още приживе на Маркс и Енгелс...а Исляма.....и Христа се оказаха по-честни от тяхБОРБАТА на Карл Маркс както пише в Интернет е да се сложи знак на равенство между АТЕИЗМА и ЮДЕИЗМА и е успял благодарение на Червена БГ и сиеГОЛЯМ ШЕФ на РЕЛИГИЯТА ЕВРЕИН а след К.МАРКС и на АТЕИЗМАОтпред и Отзад

108

питанката

преди 4 години

Гадно и гнусно ми става като чета изкривени медийни тъпотии. Ще направите "герой" от един тъмно-кафяв затворник, лежал за въоръжен грабеж, надрусан наркоман, с фалшиви пари и със сигурност не е бил "кротък и послушен" по време на ареста. Никой не показва истината, а се раздухва някаква уж расистка история. Дискриминираните сме ние, белите. Една шепа латиноси, черни и азиатци ни "скачат" по главите и чакат на готово!!!

107

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Това е протест на озлобените необразовани и без квалификация хора, за което останалите не са виновни.В САЩ има над 20 милиона с китайски произход, някой да е чул да протестират, че били онеправдани, ограбвани и т.н., но те първо учат, и после работят, много работят, за разлика от тези които най-вече налитат на бой, зазащото нямат пари, а нямат, защото не работят.Парадоксално и извратено е в Англия да има подобни протести - до вчера се чудеха как да минат Ламанша, днес протестират...

106

Животът на Българина

преди 4 години

ИМА ЗНАЧЕНИЕ!

105

глупости расизъм бил

преди 4 години

Не наричайте расизъм протеста на обикновените хора с/у тези които го крадат, убиват,унищожават имуществото му, тормозят и мародерстват по какъвто и да е начин. Това няма нищо общо с цвета на кожата, нито с расата. Всички мразим всякакво насилие независимо кой го прави. Ако личният ни опит ни сочи че определено малцинство ни тормози и краде повече от друго това е заблуда. Те, вършат пре-стъпления, защото не желаят да учат 15-20години за да имат добра професия, да работят и да спестяват.

104

ШМАТКА

преди 4 години

До 6 Как да коментират такива неща като това е същността на капитализма който се базира на неравенството м;у хората ,заробването им в слугинство на малцина, и в крайна сметка да се признае че кепитализмът като социален строй няма бъдеще защото не се развива в нещо по-добро за народите, а тъпче на едно място.Това го казват Маркс е Енгелс по косвен път като правят анализ на обществото живеещо в този строй-социални ,отножения работник -капиталист и отношения към парите и тахното движение и тн

103

ШМАТКА

преди 4 години

До Христо Христов Тоз свитовен майдан кой го режесира? но яз да питам днес нещо нашето ''слънце'' нашият ''въздух ежедневен'' нещо се е занулил и не викваме ''светлия му божествен лик''?

102

Христо Христов

преди 4 години

До ДаскалаА европейските държави какви са?Белгийците през 1900та режеха ръце и крака та деца роби в конго и ги пращаха коледен подарък на видните си съграждани.Холандците 2002г. убиха седмица преди изборите водещия си опозиционен политик.ЕС е по-зле от янките - другото е брюкселска пропаганда.

101

6

преди 4 години

Расизъм , ксенофобия и пр. Това са все измешльотии на богатите и технте лакеи за заблуда на народите .Същността на явлението зад тези прозирни завеси е класовото неревенство и бедността , имащи и нямащи . Майкъл Джордан , Балотели защо не отидоха да грабят? Защото са богати!Сред черните имаше имногобели ,защото са също така бидни като тях .Всички "анализатори " бягат от класовия анализ.А именно класовият антагонизъм ражда революциите .Няма да спрат до тук !Започна се !Коренът на злото стои!

100

Анонимен

преди 4 години

хаха,страшна снимка,вдясно - нормален човек,вляво - мощна издадена челюст,сплеснат нос,все едно лекция по произхода на човека хехе

99

Свой

преди 4 години

Това е една много добре организирана и раздухвана кампания от Глобалистите(финансовият капитал) чрез техните собствени медии.Целта е Световно господство и в случая Тръмп и новият и индустриален капитал,които в момента управляват Америка са противника,който на всяка цена трябва да бъде елиминиран.Така,че протестите ще продължат,защото са добре финансирани(както нашите при Орешарски)

98

Даскала

преди 4 години

Цял свят разбра , че Щатите ,страна създанена от авантюристи, домъкнали *** като роби да им работят , страна в която убиват президентите си и обществените си лидери , та в такава скапана страна демокрация не може да има!Не е случайно , че тия янки се изживяват , като световен жандарм!Да , ама номера вече няма да минава!

97

Лечителят

преди 4 години

Моля всички протестиращи да си закупят жилище в Южно Чикаго.Цените са по-евтини от тези в Полски Тръмбеш.Ама не е заради полицията!

96

Анонимен

преди 4 години

Значи живота на един порноактьор е по-важен за женската част на света?!

95

гост

преди 4 години

До ХоХоНе само платени - има и деца, които заради вируса не са на училище и са на улицата