171

Анонимен

преди 3 години

Искането е, ако някой пострада по някакъв начин свръхбогатите корпорации и държавата да компенсира него и семейството му за страданията. Ако някой реши, че поради някаква причина е по-заплашен от увреда (пр. наследствени заболявания, реакции от предишна ваксина и др.), то той трябва да има право да не се ваксинира или да отлага това във времето. Под предтекст КОВИД ни държаха затворени по домовете и ни нашиха някакви джендерски конвенции, с които могат по всяко време да ти вземат детето и т.н.

170

До 179 (2/2)

преди 3 години

Ваксините, вирусите, 5г, кемтрейлс, ГМО храните, дезинформацията и др. могат да са вектори за масово поразяване и тук говорим за право на информиран избор и въпрос на национална сигурност. Когато отгледаш дете и то пострада по някакъв начин от ваксина или станеш личен лекар и ежедневно се бориш с проблема, тогава се изказвай компетентно по всичко. Сегашната КОВИД криза най-вероятно е в следствие на алчността и глупостта човешка. Докато ти само плюеш тук - олигархията живот си живее на наш гръб!

169

До 179 (1/2)

преди 3 години

До АнонименВместо да обиждаш се постави в обувките на другия и погледни малко по-далеч от носа си! Тези изстрадали хора са излезли да защитават гражданските, конситуционните и човешките си права. Ваксините днес не са това, което са били по комунизма. Липсва граждански и институционален контрол. За какво спорим изобщо след разкритието на Валя Ахчиева за Турските ваксини.. с 500г. ни робство да се правят там :-х И с това мислене не ни чака нищо по-добро. Много лесно е да се криеш зад лаптопа...

168

Анонимен

преди 3 години

Има разлика между ваксина, която е проверена и доказана от съответните авторитети, и менте-ваксина, която уврежда здравето, пробутвана от един болен мозък с много пари и влияние.

167

Анонимен

преди 3 години

Много от болестите бяха изчезнали благодарение на ваксини те. Сега заради тия кухи необразовани *** забравените болести се завръщат.Ако живеете сами на остров правете каквото искате, ако сте сред хора мислете отговорно с тъпите си глави!

166

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 180====Абе , прочете ли изобщо какво искат? Не са против ваксините, а искат доказано безопасни ваксини и отговорност ако осакатят някой с тях? Иначе имаш добри предложения - и аз не ви искам пикливите болници, ама като ще трябва да плащам айде да не ми спира вашто животинско общество осигуровки и данъци, а иначе вярно големи облаги предлагате - някаква *** територия. Животинско ви е обществото, защото само животните никой не ги пита дали искат да ги ваксинират

165

анонимен

преди 3 години

Всеки противник на ваксините да е без право на държавни детски градини, в болниците да плаща ако е болен от такава болест и да бъде съден, ако има смъртен случай по негова вина. Искат да живеят в общество и само да ползуват облаги без никакъв риск. Рискът от ваксините е минимален, и то при увредени деца предварително. Марш в Средновековието.

164

До 174

преди 3 години

Ти не можеш да преведеш името на български език затова си го копирал. Морис Хилмън - същият разработва ваксината против хепатит В, използвайки май.мyнс.ки бъбреци от зелени макaци. Без да предполага за наличието в тях на неизвестния дотогава вирус на CПИH. През 1978 г. масово се ваксинира гей обществото в Ню Йорк с неговата ваксина против хепатит В. Следва ваксинации и в UK, Фреди Меркюри също е ваксиниран. Резултатът го знаете - пандемията от СПИН.

163

Анонимен

преди 3 години

До Mariuce HillemanАбе лекарствата ли свършихте? Я при джи пи то за хапове

162

Анонимен

преди 3 години

Проблема не е толкова ЗА или против ваксините, колкото в пълната липса на доверие във всички институции, медии, социални мрежи и политици, заради проведеното (и продължаващо) активно мероприатие / социален експеримент с несъществуващата пандемия и безмислените, но ограничаващи "мерки". Аз и децата ми имаме всички досегашни ваксини. Но по никакъв повод няма да позволя да ваксинират мен или семейството ми срещу "опасния вирус". ДГД кукловодите.

161

Анонимен

преди 3 години

На едно място 80 % и ***,вансеремос!!!

160

Анонимен

преди 3 години

***, ще ваксинирате ли чаветата от котилото с ваксина против Covid-19.......недейте........посрещнете вируса като "мъже".........с гърди.

159

Анонимен

преди 3 години

Всичко се е променило - неговата скорост, въртене, посока, диаметър. На пръв поглед - помислете, протонът се е променил! Но след това цялата органична материя отиде, защото тя се състои от водород. Плътността на Материята се е променила. Другите частици се промениха заедно с протона и това, което се считаше непоклатимо от ядрената физика, се появи в съвсем различна форма, в чужда. Сякаш сме извънземни и стигнахме до друга планета. Ние живеем в Свят след квантовия преход.

158

Анонимен

преди 3 години

През 2003 г. започва експеримент, който продължава цели 10 години - до 2013 г. Ядрените учени работят върху протона на водородния атом. И в крайна сметка те записат невероятното: протонът намалява, после отново придобива обичайния размер, а частицата му пулсира! Първоначално учените си мислят, че грешат в своите изчисления, че протонът се променя под въздействието на компоненти отвън. Но в резултат дори и най-известните скептици бяха принудени да признаят: протонът придоби ново измерение.Установено е, че протонната частица намалява с 4%.

157

Анонимен

преди 3 години

сатанисвт Бил Гейтс който постоянно ***,че световното население трябва да бъде рязко редуцирано изведнъж много се (загрижил) за здравето и живота на хората по света и затова решил да ваксинира хората(против) болести.....Хайде бе...вие еврЕо-атлантиците ционисти съвсем за будали ни взехте.Като смятате ,че ваксините(предпазват) от болести ,ваксинирайте се вие дето сте за ваксинките,.Нали ваксините според вас(предпазват) от заразяване,следователно ние ще сме(заразени) вие(здравите).

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 165Най-опасната от всички е простотията. За нея ваксина няма.

155

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите трябва да се изолират от обществото. Децата им да не се допускат в детски градини и училища. Те разнасят опасни зарази.

154

Mariuce Hilleman

преди 3 години

Ваксините съдържат скрити вируси на рак. Съществува стар запис на един от най-известните създатели на ваксини от фирма "Merck" Mariuce Hilleman, в който той открито говори, че по-рано използваните в САЩ ваксини са съдържали вируси на левкемия и рак. Когато неговите колеги присъстващи на конференцията чули това признание имало смях в залата.

153

Мда

преди 3 години

Анти ваксърите къртят мивки. Напомням си, освен комунисти да не вземам и разни анти-ваксъри и други *мници на работа. Така мисля че най-успешно ще се преборим с тях.Като остават без доходи и им обвържем помощите с ваксинациите няма къде да ходят.

152

До 159 vivian

преди 3 години

Едрата шарка не е изчезнала заради ваксината. Всички ваксини се изработват след дадена епидемия или пандемия. Все едно сега да кажете, че COVID-19 ако изчезне някак си ще бъде от ваксината против него. Вириона (вирус гигант) на вариолата все още си съществува в природата и в момента има милиарди хора неваксинирани срещу вариола. Никой не се е разболял. Ваксината срещу едра шарка е забранена през 1980 г. след като е осакатила за цял живот милиони деца по света.