56

Анонимен

преди 3 години

Беше страшно, а сега е сложно и страшно.

55

п..ч

преди 3 години

Вече не ща нищо да ми казва.Опасно и толкоз!!!!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 3 години

това което казва Канатарджиев -това ли е в действителност или е това което му нареди Б.Борисов като африканската чума по свинете

53

сара

преди 3 години

Честно, не ви ли омръзна ? разбира се, че се безпокоим, че си мием ръцете, спазваме дистанция...Трябва ли да продължавате обаче - ще викам вече...

52

Истукан

преди 3 години

Взе пари за интервюто, да си ги харчи със здраве. Няма нито един заразен и починал.

51

Анонимен

преди 3 години

т.е това казва доц.Мангъров -свършиха ли обаче защитните облекла за българските лекари и изнасят ли се печалба

50

ГРОБАР

преди 3 години

Разкарай се Бобър, услажда ти се да се правиш на важен, да бръщолевиш нелепици и да си взимаш хонорара!

49

Манолов

преди 3 години

Ами като не е свършило, защо бе, хомосексуалисти ГЕРБ-ави, по команда от банкянската чудотворна ***, дето сама сътворила чудо и ни спасила от корона вируса като никой по света, отменихте и единственото, което с клизма бяхте въвели - "мерките"?!?! За да мрем масово, щастливи и доволни ли?!?! Мама ви да ...ба ***, червена, идиотска и най-напред на банкянския ви шибек-чудотворец и падишах на България!!! Днес, на Задушница, се молим, всички вас да ви умори короната (да ме прости Господ)!

48

Хм

преди 3 години

По 1000 лв. са обещани на лекарите, които имат случаи на ковид, работещите на първа линия. Очевидно е в интерес на всяка болница да имат заболели или починали от вируса при тях. Бих вярвал повече на числата ако нямаше такива бонуси.

47

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Отивам да пия бира с приятели и да се посмеем малко на Щаба. Кантарджията ми е фаворит с манията си за значимост, ама и на оня льольо Мутафа ще му се посмеем.Втори път номерът с карантините няма да мине. Ще ви оскубем мустачките, ще ви откъснем пагоните и ще ви счупим очилцата, мамини сладки!

46

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо ще продължа да си продавам маските , белината и ръкавиците.

45

новина от днес

преди 3 години

Закриват инфекциозното отделение в добричката областна болница.Цяла област без инфекциозно отделение.Голям прогрес на управлението в сфера медицина у нас. Умишлено не пиша здравеопазване.

44

смешник

преди 3 години

То нищо не е започвало за да свърши бе "професорче"...

43

Анонимен

преди 3 години

Сладка е властта, услажда се.

42

Анонимен

преди 3 години

В момента 10 души заразявали 8, казва Кантара. Днес имаме 980 активни случая, според официалния им сайт. Спорат мустакатото, те сега заразяват 784 човека. След 4-5 дни ще станат заразни и ще заразят 627 човека, които до края на седмицата ще заразят 502-*** - т.е. за около седмица броят на активните спада наполовина и до края на юли няма да има ни един заразен.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Поредно едноклетъчно, което не знае, че данните за различните страни се въвеждат в системата по различно време през целия ден. Който приключва в 2:00 българско време на следващата дата. България е една от страните, които публикуват данните си най-рано.Привет, едноклетъчно - колко чиста радост струи от убедеността ти, че в родината нещата вървят към Апокалипсис! Пак нямаш парички за една бира, нали? Мрази, тогава, това му е цаката ;)

40

Анонимен

преди 3 години

До психиатър Да отдавна забелязах че най грозните, най уродливите и най простите най много се радват на маските и страшно се кефят че вече се изравнили на нормалнте, на умните на образованите и на красивите хора. Тези същества са се взели на сериозно и с голямо удоволствие крещят по магазини и свирят със *** по моловете маската маската слагай си маската. Много им се иска да са равни на останалите хора...

39

Т.Шак

преди 3 години

Не му се ще на Кантарджиев тая простотия да свършва. Много обича да се показва на телевизора завалийката. Кара го да се чувства важен. Комплексар!

38

Анонимен

преди 3 години

Добре осигурените с техника и обучение даскали преминаха на електронни платформи за около седмица, а на бедната българска администрация и трябваха само стотина дни, за да въведе електронния формат за събиране на данни?Похвално, похвално, ама защо въобще трябваше да бързат толкова - можеше и за две години да осъществят този невероятен технологически пробив ;)

37

Анонимен

преди 3 години

В моловете хората вече масово се разхождат без маски, в ресторантите се броят на пръсти, където сервитьорите носят маски и дезинфекцират, за кухненският персонал силно се съмнявам да спазват някакви препоръки.Те стара храна приготвят и фалшив алкохол продават, та мерки и препоръки ли ще спазват.