96

Jojo

преди 3 години

Как е възможно от 100 коментара да се родят 1000 глупости? Принуден съм да пиша "Народе ... ?!"

95

ЛИЦАТА ОТ СНИМКАТА

преди 3 години

ЛИЦАТА ОТ СНИМКАТА ТРЯБВА ДА НОСЯТ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЧУЖД ПЛАН КОЙТО ВОДИ ДО УЩЪРБ В БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА !

94

да,да ама не

преди 3 години

Пропуснах: Кантарджиев е в журито на Кунчев за докторския автореферат за кърлежите! Навързани като свински черва - оттук дръпнеш оттам се измъкне!

93

Еййй

преди 3 години

За пари продадохте си майките и бащите.И целия народ изедници.

92

Хи-хи

преди 3 години

Напомняне за робите. Този вирус могат да го точат като крава во веки. И масите все ще си бъдат такива послушковци, които нямат време за истинските проблеми, но имат време да се възмущават за глупости.

91

Анонимен

преди 3 години

Закрит Медицински съвет към Министерски Съвет - със специалисти знаещи и можещи! Остава да действа НОЩ с един специалист - Кунчев донякъде разбиращ от вируси! Докъде!?Мутафчийски - коремен хирург!Кантарджиев - гъбички!Кунчев - бактериални и вирусни инфекции предавани от животни и кръвосмучещи на хора!Кой им е вирусолога? Кой им е консултанта по вируси?Не се заяждам! Искам да знам!

90

Анонимен

преди 3 години

О, плашете се ,треперете,пълнете гащите,защото краят на комунистите е факт!!!Злобата и най-вече паниката ви е завладяла тотално!!!Винаги ще казвате на бялото- черно!!!Нямате капка съвест камо ли благодарност!!!За вас всичко е конспирация и не виждате по-далеч от носа си!!!

89

идетрибунал

преди 3 години

Да отново се опитва да плаши населението!Кога всичко ще свърши-когато цялата шайка ви заключат в Белене1

88

Изобщо

преди 3 години

Идея си нямате кой и как заразява или ако знаете е умишлено от вас.Или ни пръскат от горе ,или храните,или докторите или вие ТАРИКАТИТЕ.

87

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев казва това което иска да чуе Боко -по нареждане наредят ти да отвориш ресторанти и барове отваряш ги -а че вирусът ще ни връхлети с пълна сила на есен и това е ясно да видим тогава къде са защитните облекла -надявам се да се напечелили до тогава и да има за бълг.медици

86

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 86 и 90За Кантарджиев е 100% вярно! Разработките му са за лечение на микози и кандидози! Има ги в НЕТ-а!С думи прости - гъбички!

85

Анонимен

преди 3 години

Защо не пишете за Вилхелм Краус ,че е починал и починал е и човека ,който се пошегува , че Бойко е булка на кмета на Симитли.

84

да,да ама не

преди 3 години

Не стигат 500 знака за всичкитечленове на Медицинския съвет! Има ги в НЕТ-а!

83

е4

преди 3 години

....НЕ ТЕ Е СРАМ НА КОЛКО ГОДИНИ И С ОНЗИ МУТАФЧИЙСКИ СТАНАХТЕ ЛЪЖЦИ ПРЕД ЦЕЛИЯ НАРОДНЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ОТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ БЕЗГРЪБНАЧНИ ТАКИВА-НЕКА МЕ СЪДИ КОЙТО ИСКА,ААААА АМА.....СЪСИПАХТЕ НИ ХЛЯБА ОТ 3 МЕСЕЦА ИЗЕДНИЦИ НАРОДНИ

82

да,да ама не

преди 3 години

проф. Радка Аргирова, клиничен вирусолог от МБАЛ "Токуда"проф. Галина Кирова, началник на клиника по образна диагностика от МБАЛ "Токуда"проф. Савелина Поповска, патологадвокат д-р Мария Петрова, експерт по медицинско правод-р Цветеслава Гълъбова, психиатърдоц. Атанас Мангъров, инфекционист и педиатър, началник на Клиника по детски и инфекциозни болести - Инфекциозна болница - Софиядоц. Васил Велчев, кардиологдоц. Любомир Киров, общопрактикуващ лекарпроф. Георги Момеков, фармакологд-р Валентин Павлов, зам.-председател на Българския зъболекарски съюзпроф. Николай Младенов, с

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Имаше Медицински съвет към Министерския съвет от 13.03 до 04.04. Шеф му беше Коста Костов. Състава на Медицинския съвет не е държавна тайна:проф. Радка Аргирова, клиничен вирусолог от МБАЛ "Токуда"проф. Галина Кирова, началник на клиника по образна диагностика от МБАЛ "Токуда"проф. Савелина Поповска, патологадвокат д-р Мария Петрова, експерт по медицинско правод-р Цветеслава Гълъбова, психиатърдоц. Атанас Мангъров, инфекционист и педиатър, началник на Клиника по детски и инфекциозни болести - Инфекциозна болница - Софиядоц. Васил Велчев, кардиологдоц. Любомир Ки

80

Само питам

преди 3 години

До Анонимен 86:Специалист по-гъбички...Това дамски буби ли са или нещо друго???

79

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 63"Това което казва Канатарджиев -това ли е в действителност или е това което му нареди Б.Борисов като африканската чума по свинете"До Асеновград избиха 70 000 птици - птичи грип!Моля не пускай това другаде! Ще се подсетят и край отиде ми прасенцето! Бъди човек!Имай милост!

78

fact

преди 3 години

за нас свърши!ПО-ДОБРЕ СМЪРТ ОТ КОРОНАВИРУС, ОТКОЛКОТО ШУГАВЕНЕ И ПОДЛАГАНЕ ПАК НА ВАШИЯ РЕКЕТ, ШАНТАЖ, ИЗНУДВАНЕ, СТРАХУВАНЕ, ПСИХОАТАКИ И ПАНИКАЦ.НОЩ - ДАУН, СВОБОДАТА УНИ!

77

Напротив

преди 3 години

Ти си свършил !