18

До 17

преди 4 години

До 17Азе, че си пием рАкията и ще си ядемЕ салатката, пък главния султант на света да дойде да ми го ДАВИ!

17

до "до балама&q

преди 4 години

На глобалния султан не му трябва 7млрд. рая. Стига му 1млрд. По-послушни, работливи... и да не се много умни. Китайците му вършат работа. Останалите ги дава на ковида, кучетата, "бежанците"...

16

Мими

преди 4 години

Стига вече с глупостите.И при най-строгите мерки на извънредното положение никой по нивите в БГ не е спирал да работи.Дори обратното.Брат ми се занимава със земеделие и нито за миг не са спирали!На всякъде,кадето имаше нужда и възможност се работеще без прекъсване.Явно тук пишат само ***!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Взеха брутално да лазят по нервите на народите особено комунисти и комисари и комисирки и комисионни и комисионери и карабинери и милиционери и прочие ни писна от вас брут и кас и какво правим тогаз, ако е лошо за нас може да стане лошо и за вас.

14

f

преди 4 години

А Метронидазол противопара-зитното не лекува ли баш коронавирус??? И тинидазол

13

Анонимен

преди 4 години

До балама, но парите като свършат и хляба с какво ще си го купува раята, ми то като си стои в къщи и житото ще свърши, то това и султана в турското робство се е сещал, че раята му трябва, да засее житото да спаси хляба да има и за раята и за войската.....

12

f

преди 4 години

МНОГО ВАЖНО ЗА КОРОНАВИРУСА!Вирусът е па.разит, за да го излекуваш трябва да гладуваш, защо по болниците дават храна на болни от коронавирус и им преливат глюкоза и хранителни вещества?? Нещо повече, дават на болните субстанции за повишаване на апетита. Нали вие по болниците убивате хората, целият щаб и министерството в затвора!!!!!!!!!

11

Стар набор

преди 4 години

Подзаглавието подвежда и заблуждава. 100-те учени са изпратили писмо до британското правителство, това не касае ЕС.

10

Анонимен

преди 4 години

До макиавели Те "маргинализираните консуматори" едва ли знаят кой е Макиавели. За останалото си прав за съжаление. Няма как да се отървем от кови манипулацията понеже "маргинализираните консуматори" си сложиха маските и без проблеми тръгнаха маскирани по моловете с торбите и така ще обикалят докато им свършат парите..може това да е скоро да им свършат парите..

9

f

преди 4 години

И ръната прай малко борбата, но без преяждане, а ако нямаш никакъв апетит, вероятно имаш паразитна болест. Вирусите също са ***. Тетрациклин или макролид е отговорът.

8

f

преди 4 години

Но как да стана футболист, като не съм достатъчно добър и без стимуланти, това ли било? Че то всичките футболисти и спортисти, много просто, като не ти пречат. Пречат и по училищните дворове и детски площадки, можем да бягаме километри без да се уморяваме. И без да ни разконцентрират и разкоординират. И отслабват. И съсипват измервателните качества на мозъка. И други.

7

Анонимен

преди 4 години

Парите ще им свършат вече да лъжат.

6

f

преди 4 години

НЯМАТЕ НИКАКВО ВАРИКОЦЕЛЕ НА ТЕСТИСИТЕ, РАЗШИРЕНАТА ВЕНА Е СТРАНИЧЕН ЕФЕКТ НА ДРУГОТО ЗАБОЛЯВАНЕ, СИГУРНО ИМАТЕ ЗАУШКА,ХЛАМИДИИ ИЛИ ДРУГА ЗАРАЗА, ЗАУШКАТА Е ЛЕЧИМА С ТУБОЦИН ИЛИ ДР.АНТИБИОТИЦИ

5

Анонимен

преди 4 години

Скоро страните от източна Европа, и най-вече България ще станат тежест за ЕС. ЕС ще се ограничи до формата си от 70те години. И България остава във въздуха, страна от третия свят. Никой няма да я иска шавливата булка България която е готова да се навежда на всеки чичко с пари който и обещава лъскави стоки.

4

макиавели

преди 4 години

covid 19 е удобния повод да манипулират маргинализираните консуматори

3

Анонимен

преди 4 години

Оставки на Борисов и Радев ще прави военно положение.

2

балама

преди 4 години

Ограничения под прикритие на "борба" с митичния "ковид" - невидим, несъществуващ..., но много полезен за рахата на управляващите по света и у нас - раята с намордник, си стои кротко по стаите, озръща се уплашено и чака да получи разрешение, може би, да отиде да си купи хляб.

1

Анонимен

преди 4 години

Мисиркиииииииииииииии!!!!!