213

Анонимен

преди 3 години

До 223Чета и си мисля, колко неуки (необразовани) хора има още в тази нещастна страна. Българите са преживявали, но не знаят за какво! За да бъдат ръководени от в последните 85 г.от хора без образование или пожарникари от милиционерското училище на БКП. Все на последно място във класациите по бедност, живот, свобода на словото, образование. За последното, опитайте се да следвате или децата ви в чужбина, за да разберете за какво говоря! Самочувствие без покритие!

212

Наблюдател

преди 3 години

Чета коментарите и си правя следния извод:Много малко народи имат подобно чувство за самосъхранение,като българския.За това народи като българския преминават през всичко и оцеляват през хилядолетията!А другите изчезват в историята!

211

Анонимен

преди 3 години

"Българите най-много вярват в конспирации......"Самото твърдение е обидно.....Българи!!!!!

210

ШибиРиби

преди 3 години

ОкО да види рЪка да пипни

209

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е да чуеш, че българите са едни от най-будните народи. Толкова години са лъгани, грабени и баламосвани, че вече са постоянно нащрек. Имаме изострен инстинкт за оцеляване и режисьорите ще трябва да са доста по-изобретателни следващия път.

208

Анонимен

преди 3 години

Корона вируса е създаден от Бил Гейтс!! За да може да чипира хората!! Това ще му позволи да контролира населението на земята!! . С помощта на Илън Мъск, който разпространява 5G чрез Спейс Екса си. Нано чиповете на Гейтс се забиват в мозъка и тогава Мъск ги поема и предава на централния съвет на "Новия ред" Чийто шеф е самия Джордж Сорос!

207

Лъжливото овчарче

преди 3 години

В България хората мноооого са лъгани. От кого ли не? И за това (слава Богу) имат изграден имунитет, така да се каже, срещу приказки на политици. И колкото по-апокалиптични са приказките, толкова повече хората не вярват.И народна приказка даже си имаме - Лъжливото овчарче.

206

Анонимен

преди 3 години

До Германец"хахаха"Свиквай, руските хибридници в България са така.:))))))

205

Германец

преди 3 години

Иначе по темата -- нормално е. Умните и кадърните се евакуирахме от територията. Останалите протопитеци водят във всяка негативна класация. Без изключение.

204

Германец

преди 3 години

Защото ние не приемаме корупцията и се жалваме от нея. В германия са я възприели за нещо нормално и не я коментират.---Хахаха

203

Анонимен

преди 3 години

Нацията ни е ограбена, ограбвана , ограбвана и озлобявана , озл. х3 , да плаща откъде....! И за да покрие започна да краде без да се крие. От Радои Ралин

202

Анонимен

преди 3 години

До 214Това означава че просто те е срам от себе си и нищо друго.

201

Анонимен

преди 3 години

В България има три злини.Българско Правосъдие, Руска култура и Албанска техника.

200

Анонимен

преди 3 години

И един мой познат от Германия ми казва, че го е срам да каже че е българин. Всеки ден се говори , че има корупция в България. Но как се чувстват нашите управници на Запад, като отидат немога да разбера.

199

Анонимен

преди 3 години

До ИтлияТук в България някои така са в корупцията, че няма как да излезат ни от нея ни от България. Ако отидат на Запад неще оцелеят. Затова бягат на Изток на разни острови , Ориента.

198

Анонимен

преди 3 години

Мен ме е срам вече да казвам тук в Италия, че съм българин. Много кух народ!

197

Анонимен

преди 3 години

Само прос човек или някой на инат може да каже , че не е конспирация. И от тая пандемия не може да си спечели.

196

Анонимен

преди 3 години

Така е. Защото тридесет години след т. Живков. Основния процес в България и Сивата Икономика. По статистика е 70% -80%.

195

Анонимен

преди 3 години

Обикновени хора, изпълнителни, трудол ,които не се занимават с конспирация, корупция, не влизат в схеми са бедни в България. Който не вярва да се огледа и ще види , как някой ше излезат по богати след пандемията.

194

Анонимен

преди 3 години

Конспирация, корупция, подкупче,връзкарство. Това е неразделно от времето на Т. Живков. Тук в България. Ззпаден метод на Правосъдие не е съществувал.