56

Анонимен

преди 3 години

Един журналист го каза много точно - Щатите са си изначално, фундаментално расистка държава, и това там си е абсолютно нормално. Там няма да има мирясване на едните срещу другите никога. Ще си живеят в правила с расизъм. Как да се оправиш с тълпи от черни. Ами щом се налага и армията ще влезе в действие, нормално.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Вярно е. Гугълни "affirmative action". *** получават всичко наготово, и дори тогава са недоволни. А пък полицията разбираш ли много лоша, щото не им дава да си играят на гангстери.

54

Събуден

преди 3 години

-Експертите в областта на общественото здравеопазване обаче предупреждават....----------------Абе докога ще ни замеряте с какво били казали експертите:-)на медиите???Не ви досрамя вече! Никой не ще да ви слуша глупостите. Втора вълна ноже да има само там където са заключвали хората за да отчитат по ниска смъртност и да се хвалят с това. Ако бяха поставили под добро наблюдение само старите и болните, за месец щяхме да сме забравили за ковида и смъртността щеше да е с пъти по-малка от грип

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Знаете ли че в САЩ има квоти" Не аз не знаех и се ужасих от прочетеното, надявам се да е вярно. Ми значи за това са протестите. Искат да продължават да живеят на гърба на белите. Дано поне за тия квоти да се изисква някаква грамотност. У нас предполагам, че има партийни квоти за работните места, особено в администрацията, но и по моловете много неграмотни продавачки и касиерки от малцинствата. Не разбират какво ги питаш, само могат да маркират.

52

Туршиеф

преди 3 години

Тръмп и Б.Борисов ще сменят на кралицата памперсите и ще оправят работата(под патронажа на Росен Плявньодухлев)

51

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли че в САЩ има квоти за черни навсякъде.В университетите,в армията ,полицията и т.н. Глупавите бели трябва по стотици хиляди долари заеми да връщат за образованието си а за черните е безплатно и те даже трудно запълват квотата.Представяте ли си у нас 20% от армията и полицията да трябва да са *** и още 30% жени.

50

Гост

преди 3 години

Бедна му е фантазията на Тръмп какво ще му се стовари на не много умната глава след 2-3 седмици.

49

анонимен

преди 3 години

Какво сте гракнали срещу Тръмп? Да, нарцис е, и какво от това - икономиката цъфтеше, войни нямаше, опита се да си върне производствата, защити националната държава, да не би да си мислите, че друг щеше да се оправи по-добре в епидемията със сладки приказки? Прочетете колко много е спаднало доверието във шведското правителство, прочетете и за другите икономики и после съдете! За съжаление насилието в САЩ е с традиции и Тръмп веднага ли ще го оправи?

48

Super

преди 3 години

Много е важно, когато се говорят лъжи - да се говорят уверено и от най-високо ниво!

47

баба мара

преди 3 години

нищо не е преминало измират повечето чер=ни което е мечтата на тръмп защотогласуват за демократите

46

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

112 000 починали в Краварника от COVID-19 - Перушан постигна мечтата си "America First"...

45

Анонимен

преди 3 години

Тоя перко ще влезе в историята,като най слабият Американски президент!Рядко....и самовлюбено парче!

44

Анонимен

преди 3 години

...идва епидемията от полицейско насилие

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАМЕРИКАНСКОТО ВЛИЯНИЕ ЩЕ СЕ ЗАСИЛВА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА ЗА ДА СПИРА НАЦИЗМА-КОМУНИЗМА.

42

Анонимен

преди 3 години

Който и да стане президент на САЩ за американците идат тежки времена, американското влияние ще бъде премахнато от източна Европа. Това включва американските енергийни, военни и др. проекти.

41

Анонимен

преди 3 години

Гледам Тръмп и се чудя,кой има по голямо его Той или нашата Тиква?

40

Колев

преди 3 години

Тръмп че не е добре с главата е ясно, но единственият му опонент на следващите избори за президент Байдън е много по зле от Дончо. Нищо добро не ги чака янките.

39

Анонимен

преди 3 години

Все имах някакви съмнения до сега, но този президент наистина не е добре с главата!

38

Анонимен

преди 3 години

охо чубурашку пак ли се появи,как така не спомена за американофилите или русофилите в бг,напредваш болен мозък

37

Анонимен

преди 3 години

Преди беше на мода руската Оправия. Сега е хамериканска Оправия. Толко сме Балъци, че не е за описване. АЕ! Компромис Доган да ни тегли балтията, ако не го изпреварим де. И 3та мода Евро ценности!