30

Анонимен

преди 3 години

До До 27Щото са мнозинство, а мнозинството е с предимство :-)Всеки българин и гражданин на ЕС може да живее в който си пожелае град на общността, стига да може да си го позволи и да има работа. Комунизма свърши преди много време!

29

СТИГА БЕ

преди 3 години

ЗАЩО СЕ ПРАВИТЕ ЧЕ НЕ ПОМНИТЕ КОЛКО НАШИ ХОРА СИ ЗАКУПИХА ОТ КМЕТА СОФИЯНСКИ ИЗГРАДЕНИТЕ ДО 1990 г. ДЕТСКИ ГРАДИНИ.ТОЧНО КАКТО С БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ,СОФИИСКИТЕ ГРАДСКИ КЛОЗЕТИ И ДРУГИ БЛАГИНИЗЛАТНИ ВРЕМЕНА ЗА НАШИТЕ ХОРА

28

:)

преди 3 години

Като видях снимката си помислих, че този е някакъв криминално проявен дребен търговец на дрога или сводник. Оказа се, че се е издигнал в престъпния свят - Общинският съветник от ГЕРБ Симеон Колев.

27

one

преди 3 години

До ПешоЗащото трябва да живеят в София, да искат всичко да им се случва ВЕДНАГА.Нищо, че там където се настаняват да живеят не се съобразяват с никакви правила.Налагат техните:паркират където си поискат и както си поискат, хвърлят *** от терасите, притежават домашни животни/модерно е/, но не почистват след тях.ИСКАТ детски градини, ИСКАТ училища, ИСКАТ, ИСКАТ, ИСКАТ и протестират........а какво ДАВАТ?????

26

9 гадини

преди 3 години

От 20 години - едно и също, това ще направим, онова ще построим, бездомните кучета ще уредим с общински колибки, завод за буклуци ще направим, само обещания в бъдеще време.Детски градини може и да не построят, но задължително ще се опитат да ви направят дечица.

25

До 27

преди 3 години

Когато днешните родители бяха някои в детската градина в София ,други по села и градчета, учителки и шефки на детски градини и учителки на първокласници ходеха по къщите да записват предварително за деца ,за да си попълнят бройките През 90те години бяха унищожени 45 детски градини-реституирани,приватизирани,продадени а и съборени,и днес при два пъти по голямо население са с поне толкова по малко.А незнайно защо децата на ,,новите софиянци" са с предимство??? Големи връзки трябват да намериш мяст

24

Анонимен

преди 3 години

Те тези пари може и за половин градина да не стигнат, като поръчката се спечели от правилната фирма.

23

Анонимен

преди 3 години

Защо са с 40 по-малко?Какво се случи? Изпариха ли се?Как става това при нарастващо население и уплътняване на столицата детските градини и училищата да намаляват?

22

Анонимен

преди 3 години

БСП разпродаде десетки детски градини, не го забравяйте.

21

Анонимен

преди 3 години

Колко падение може да привме вдин мъж в името на издръжката си? Този първо беше жиголо на една леличка е бтв, сега гледам се е продал за общински съветник. Значи няма нещи да му е под достойнството

20

Анонимен

преди 3 години

Не очаквайте НИЩО добро от герберските корумпета, като "подпорната" стена на Алепу, пък то се оказа, че е хотел на няколко ката и асансьор!

19

Бойка Ханъма

преди 3 години

ГЕРБМУТРИ-Младежи....

18

Анонимен

преди 3 години

ОБЩИНА ФРАНКФУРТ- ЗА 15% ДЕЦА МЕСТА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ НЯМА.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен защо 15 години- НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛ- НЯМА И 10 ГОДИНИ- ГУГЪЛ Е С ТЕБ.

16

Петър Папазов

преди 3 години

След като не се намери ясла за моя внук и го водехме в Нови Хан, сега няма и детска градина. Получихме отказ от детската градина, която е на 50метра от къщи, че не му достигала половин точка, защото не посещавал детска ясла в София предната година!!? Но цинично ни успокояват в същото писмо с отказа, че в момента се строят много детски градини и като станат готови ще има място и за моя внук. Е как да гласувам за ГЕРБ?

15

Анонимен

преди 3 години

Лелеее не знаех,че и тоя се е продал на ГЕРБ.Е край няма спасение...

14

Анонимен

преди 3 години

Петнадесет години тиквени лъжи и обещания!Баста, мутри гнycни!

13

Симо Обратния

преди 3 години

"Ния сме голям грац" - пълен гeйтaк.Как може да дадете детските градини на един откровен хомосексуалист?!

12

Пенчо Хетерото

преди 3 години

Тоя откровен гeйзep колко деца има? Жена има ли? Общински съветник бил... дали му детските градини.... Поредната гавра....

11

Ебач на яки водещки

преди 3 години

Тва не е общински съветник, тва е льольото от сутрешния блок на радиото. Мен не можете да ме излъжете.