11

Истинска история

преди 3 години

Заради бруталната отмъстителност на комунист-демократите и медиите им, а и жестокоста на зобитата им, хората не смеят да кажат мнението си и за кого ще гласуват при телефонните допитвания. И дори дават неверни отговори.Но в урните ще си пуснат гласа . Пък нека сега Байдън им води в социологическите им смешки.

10

Анонимен

преди 3 години

"Всичко тече, всичко се изменя"... Расова дискриминация в САЩ има, но днес тя е насочена срещу белите, особено към белите мъже. Достатъчно е да се прочетат обявите за конкурси за академични длъжности в американски университети, където открито си пише, че са добре дошли кандидатурите на жени, а също така, кандидати-афроамериканци и кандидати, чийто роден език е испански. Ако беше жив, днес Мартин Лутър Кинг щеше да се бори срещу истинската расова дискриминация.

9

dmx

преди 3 години

Ние преминахме и преминаваме през доста тежки кризи, но американците май ще се окажат и по-нецивилизовани, психопатизирани, несъмнено по-жестоки и нетърпими от нас, въпреки цялото им високомерно говорене за ценности като търпимост, толерантност, права и т.н.

8

Анонимен

преди 3 години

Далеч не всички афроамериканци искат да живеят по закона на джунглата, особено след като запалиха първо техните коли и ограбиха техните магазини. Ще видите на следващите избори за президент, че е така.

7

Анонимен

преди 3 години

Как да вярват на лъжците социолози и журналисти, които защитават и прикриват черните престъпници и расисти.

6

Анонимен

преди 3 години

Позицията на Тръмп е провилна, трябва да се действа максимално твърдо с отре пкити по улиците. Работещите американци са основата на америка и те го подкрепят. Наркоманите и безделниците няма да управляват точка

5

Anon

преди 3 години

А най обичам някой дето е виждал Америка само на екскурзия да ми обяснява кое как. Тоз несретник не се погледне че не може да си оправи живота тръгнал да тълкува американците ...

4

Анонимен

преди 3 години

Този Стефанов е типичния секта либераст - лъжи на макс, свободни съчинения и от цялото това оливане шизофренно противечие. Хем федералните власти реагирали светкавично при случая Флойд, хем Тръмп нищо не правел, хем наливал масло в огъня, И разбира се, щом социологическите проучвания показват, че Тръмп е фаворит на изборите, се оказва че всъщност никой не искал да си каже мнението - класика.

3

Щирлиц

преди 3 години

Никакви контакти със стъкмистиката,само така.

2

Анонимен

преди 3 години

Кой е партийният лидер на републиканците?Американците трябва да се откажат от мажоритарната избирателна система.

1

Анонимен

преди 3 години

Под американците се има предвид двамата, дето са отказали да говорят с тоя, че като са му Чили акцента, са до помислили, че е от Windows Tech Support, ама тоя в Мумбай ...