24

Къде е ритонът

преди 3 години

#къдееритонът

23

Анонимен

преди 3 години

Ако тук беше бошков и не бяха тия проблеми с него,нямаше да затварят казина зали и националната лотария :)

22

Анонимен

преди 3 години

до 21ти неси добре с главата,данеби комарджиите които играят в казината немогат да играят онлайн.В нета даже е по лесно всеки има телефон и може да играе по всяко време даже и когато е на работа.Така че пак казвам ефектът ще е нулев

21

1

преди 3 години

Ефектът ще е голям, дори много голям.Цели съсловия са тежко пристрастени към хазарта.Например таксиметровите шофьори.Поне половината от тях,каквото изкарат го харчат в казината.Да не би да си мислите,че един бакшиш,римлянин или деденце дето си харчи пенсията за комар,могат да играят онлайн?Или някой пристрастен, дето е отмъкнал инцидентно някой лев.Да не говорим,че пристрастяването на нови комраджии няма как да бъде така масово.Ето махнаха билетчетата на Черепа и кой търка и какво търка?

20

Най подходящ

преди 3 години

За шеф на Агенцията по хазарта е Васил Божков.

19

Анонимен

преди 3 години

хахаха,като няма казина в градовете онлайн пак ще ги има,така че ефектът ще е нулев

18

Анонимен

преди 3 години

Едно хубаво нещо от Симеонов. Дано успее да прокара новия закон за хазарта . Да няма казина в градовете

17

Димитър Георгиев

преди 3 години

Евреите са безспорно най-мъдър народ в света.Те са толкова напред във всичко, защото разберат ли че нещо не е читаво го ликвидират без забавяне.В Израел комарджилъка е строго забранен във всичките му видове,в Китай също.Цивилизованите държави забраняват хазарта,или има много ограничено и строго контролирано разпространение,главно за да бъдат скубани чуждестранните туристи.А българските политици го направиха масов,на всяко кюше комарлджийница.Защото борисов и компания гъчат огромни рушвети.

16

roshaniizila

преди 3 години

аз съм комарджия всеки ден залагам,но няма да се регистрирвам никъде и няма да търся помощ от никого.Най-вероятно и много други ще направят същото.

15

Факт

преди 3 години

Ако регистрират алкохолоците и наркоманите то един няма да остане читав ! Ха ха, ама те и пушачите не се споменават, нали трябва да се гушим от акциз това е важното

14

Танер

преди 3 години

Събота вечер пуднал си нова тв гледаш филм и изведнъж ти искача банер с надпис 1000 бонус от ефбет после ще ми говорите за ограничения....

13

Анонимен

преди 3 години

Абе къде зачезна Бахарий Сахаров?

12

Анонимен

преди 3 години

Така е изчислена работата, че седнеш ли да хазартуваш,, обран ти е портфейлът. Иначе, много филми за казина и големи игри и удари са по действителни случаи. Погледнато отвсякъде - кофти.

11

Анонимен

преди 3 години

Поредната имитация на загриженост! Какво стана с рекламата на хазарта нали щяха да я ограничават иначе само със списъци на зависимите ефекта ще е нищожен???

10

Друг Иван

преди 3 години

Аз също бях се закачил, но по форекс. Не бях назад като крайна сметка, а даже доста прилично напред, но почнах да се чувствам зле, точно като наркоман. Като печеля съм в еуфория, като губя съм в депресия. Почти не спях за да гледам графики. Дори като си играех с малките ми деца хвърлях поглед. Почти спрях да се занимавам с основната си работа, която много обичам, защото всичко смятах в печалби и е виждах смисъл да работя. Спрях в един момент и си прибрах парите от акаунта и съм доста по-щастлив.

9

Иван

преди 3 години

И аз допреди 3 години ходих по казина. Бях около 8 бона назад. Добре, че се откъснах...

8

Russian roulette

преди 3 години

След като хазарта и лотариите бяха оставени да си развяват "бизнеса" без да плащат данъци, срещу рушвети в парламента и комисиите, сега ще се чудят как да го ограничават. То не беше бинго, ротативки, покер машини, рулетки, частни "национални" лотарии и какво ли още не. Цялата *** бг заприлича на "тука има, тука нема".

7

Анонимен

преди 3 години

Казината са повече от комарджиите...

6

Най-накрая

преди 3 години

Такъв регистър има във всяка една нормална държава. Не казват нищо за такса социална отговорност, в момента е много ниска. Трябва всеки оператор да внася по 500 хиляди на година.

5

Анонимен

преди 3 години

Наско, Вальо Михов и мн. други....