23

Munchen_DE

преди 3 години

Смъртността в Беларус е половин процент, а повечето са с придружаващи заболявания. Каква карантина? Правят се масови тестове, заразените се изолират, толкоз. 4-ти ден подред и там оздравелите са повече от заразените.Животът си тече, Лукашенко пък бил диктатор, хайде де, защото е неудобен за някои нали?Не си продадоха предприятията за стотинки и не спряха да работят! Малко повече са от 9 милиона, говорят на руски най-вече.

22

До 22

преди 3 години

Стой си в колхоза и не давай акъл!!!

21

зрелища и пасти

преди 3 години

едно евро = 350 форинта , инфлация - 150 % .

20

Анонимен

преди 3 години

Самия Орбан се беше наканил да си прави мини-диктатура, но ЕС като му скръцна със зъби и забрави за идеята. Сега се пъне отново. Явно рашките търсят през кой да пробият, щото пробие ли Унгария Беларус, познайте кой ще внася европейски стоки от Беларус ЯКО. То това е и цялата идея. Стокообмена на Унгария с Беларус e ОБЩО около 250 милиона евро. Смешна цифра като се има предвид как се конфронтира Орбан с ЕС.

19

Анонимен

преди 3 години

Ей сега...Европа само чака какво ще и каже това съветофилско мек...ре...и ще бърза да го изпълни.

18

До 10

преди 3 години

И какво неверно е казал колегата?Много подскачате путиноффилите, когато чуете някои истини.

17

Анонимен

преди 3 години

*** величае Орбан.Бил голям държавник. И най вече...приятел нана СССР.

16

Анонимен

преди 3 години

Точно пък орбан е последния човек който ЕС ще чуе

15

Анонимен

преди 3 години

Еврейската шпицкоманда на Путин се провали срещу Беларус. Пред това да вярвам на лукавия еврей Путин, по майка Шаламович, станал и човек на годината е Израел A 2015 и продал скъпи ракети на Иран, които не могат да бъдат насочвани към Израел, предпочитам да вярвам на грубоватия ариец Лукашенко. Нека го наричат диктатор. Нека го наричат вулгарен антисемит. В тежки времена човек избира винаги да е с хората от своята раса.

14

Анонимен

преди 3 години

Орбан не го иска, ама от любезност. Нали е против бежанци? Ако 9 млн бежанци плъзнат из Европа и да ходят из Унгария. Про- ки,крадци,убийци ,алкохолици

13

Анонимен

преди 3 години

Минималната работна заплата в Русия скача на 332.7 лева, но от догодина (2020 г)13.09.2019 | 14:20-----Я сега да видим. В България - 610 лева, в Русия - 332.7 лева.Та коя е най-бедната страна в Европа?

12

Анонимен

преди 3 години

2 часа назад,Пандемия коронавируса отбросила Болгарию, которая является беднейшей страной Европы, в 1990-е годы. Об этом пишет Bloomberg.

11

Анонимен

преди 3 години

Само Груески липсва на снимката, и ще се съберат!

10

1953

преди 3 години

Докъде може да стигне човешкото падение...

9

Анонимен

преди 3 години

Защо не наложат санкции на Швеция???Тя също не е взела карантинни мерки.Изобщо кои са ТЕ че да казват на една суверенна държава какво да прави!!!Това да не са д.у.педавците у нас начело с една *** и много прроста ммутра!!!Тези не управляват *** народ като българския и имат чест и достойнство.Думи които нямат място и отношение към БГ политическия "елит" който чисто и просто в по-голямата си част е ОПГ!!!Не напразно Ивица Дачич каза че сърбите няма да търпят и един ден премиер като Борисов!

8

secret service

преди 3 години

До пияница мистикОт всичко,което си написал излиза,че имаш вроден кретeнизъм и пълна духовна тъпота.Коя зодия си?

7

Анонимен

преди 3 години

2 ...на снимката...

6

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ САМО ДО КАКВА ПОБЪРКВАЦИЯ ДОВЕДЕ СВЕТА КОРОНА ВИРУСА , ЧЕ ДА ЗАСЕНЧИ ЕДИН КУП НОВИНИ ВСЕ ЕДНО НИЩО НЕ Е СТАНАЛО! НЕ СЕ ШЕГУВАМ !!И ОНАЯ ГЛУПОСТ С ДЖОРДЖ ФЛОЙД Е СЛЕДСТВИЕ НА ТОВА ,ЧЕ НАРОДА СЕ ПОБЪРКА ОТ КОРОНА ВИРУСА

5

Анонимен

преди 3 години

А Бойку кво сака?Паре? Ори? Да ги носи о оною свет? Или да си ги завре в гъзо?

4

Анонимен

преди 3 години

Малкитете диктаторчета си правят сметки без кръчмаря !