33

То и на мен ако

преди 3 години

Не ми бяха казали, че е инсулт нямаше да знам. Нямаше никой да знае.

32

Додо

преди 3 години

Китайската чумa взима своето. Бог да ги прости починалите и оттук нататък по-малко мултикултурализъм за целия свят! С изключение на едно много, много малко племе, което си потърква ръцете, но без да си ги мие, всички други народи губят от мултикултурализма.

31

Анонимен

преди 3 години

То отдавна се разбра, че умират и хора без съпътстващи заболявания, умират и млади хора, въпреки че повечето са възрастни и със съпътстващи заболявания, най-често наднормено тегло. Тези починали, ако го нямаше вируса можеше да живеят още много години.

30

Анонимен

преди 3 години

До Само да попитамАко бяха 100 милиона, да се пожертваш. Ама те 8 милиарда. Ще бъде твърде безотговорно да не умрат.

29

Анонимен

преди 3 години

тея тримата починали ходили са някого на лекар за преглед?щото по селата и сега ще ти кажат: цел живот не е ходил на лекар, онзи ден му стана нещо, закараха го и умре!/за тия които не разбират, това е като да кажеш: моята кола никога не е влизала в сервиз за нищо, ама онзи ден двигателя блокира

28

Анонимен

преди 3 години

Бай *** няма да е очарован от тази информация за тримата без други заболявания...Пак се опитват да го уплашат. Ха-ха!

27

чичко паричко

преди 3 години

Всичко е за пари. Колкото повече болни от корната на вируса толкова повече хилядарки за персонала. Не е случайно, че софийска болница обявява още 70 хоспитализирани ( но вече изписани).

26

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAОчевадно не е така.

25

Само да попитам

преди 3 години

Списващите тук вие нали сте наясно ,че хората по принцип умират? Като изключим България която намалява като население, нали сте на ясно че в световен мащаб това не е така и че земята няма неограничени ресурси .И хипотетично ако трябва да умре 1 за да се спасят 100 вие бихте ли се пожертвали?

24

Анонимен

преди 3 години

do SHEFAпо твойта логика хронично болните да умират ?

23

ОКП

преди 3 години

Понякога придружаващите заболяваме ги откриваме чак при аутопсията, само че след третата, аутопсиите на починалите от ковид бяха спрени.

22

Ха-ха-ха!

преди 3 години

До до просотоДен 100: Феновете на Плешояда продължават да твърдят, че си имаме работа с "епидемия с невиждана ярост в човешката история", че няма да ни стигнат торбите за трупове, че детските площадки ще станат морги и че много хора "яко ще измрат".Земята не е плоска, но мозъците ви са.

21

Т.Шак

преди 3 години

До Анонимен 22Че то и през най-големия "пик" 95% от респираторите и леглата в болниците бяха свободни в болниците. Не ни плаши с глупости! Видяхме го колко струва новото грипче.

20

Анонимен

преди 3 години

Това че разхлабиха мерките не означава, че пандемията е приключила.Означава само, че за момента имат свободно място в болницата ако се заразите, разбира се само ако не ви го заеме някой от етноса, че те са с предимство.

19

ПроСоТо

преди 3 години

До до просотоКукло, всички умни и ПРОСВЕТЕНИ хора знаем, че няма коронавирос. Всичко е измама на ШАИКАТА на Боко. А земята найстина е ПЛОСКА и това е доказано отдавна.

18

до просото

преди 3 години

Ден 100, а просото продължава да твърди, че няма вирус. Сземята е плоска...

17

Шака Зулу

преди 3 години

До избирателСпокойно, ти си объркан по принцип. Гледай там, да пазиш равновесие и не се мъчи със сложни неща.

16

ПроСоТо

преди 3 години

Хайде пак почнаха с лъжите. Не разбрахте че никои не ви вярва, за този уж коронавирус. НЯМА КОРОНАВИРУС! Всичко е заговор на ШАЙКАТА ГЕРБ и понеже ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ГИ РАЗКРИ затова спряха извънредното положение и мерките. НЯМА КОРОНАВИРОС!

15

Анонимен

преди 3 години

Придружаващо заболяване - сергюн.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Калинка си ти.Вчера няма починали.Тези 12 са починали март и април.