30

Анонимен

преди 4 години

Всички гонят рунаците.Освен да тровят, убиват, заплашват и завладяват руснаците друго не могат.

29

Анонимен

преди 4 години

До До 18/23"Мислиш че чехите ни превъзхождат по демонтирани на паметници нас българите и нашите братовчеди македонсци, провери си статическите данни явно си ги прочел на обратно."Аз казах, че не сме демонтирали рушките паметници. Не знам какво си разбрал, но е е тва дето си написал.

28

Saxon

преди 4 години

Толкова много пари за пропаганда и неможат да ни научат да ги обичаме

27

кпсс

преди 4 години

защо ли ги гонят ,...... , да не са шпиони ?!

26

хм

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТИмате достатъчно надгробни паметници на населението Ви, отпечатък от това колко Ви пука за хората. Успех ;)

25

ЦРУ

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ...Чудя се...защо да ти обяснявам....като в празната ти ЧУГУНЕНА ЧУТУРА ...още ехти " ЗАЛПА на Аврора "

24

До 33

преди 4 години

Добре казано, троловете ще прелистват листове с точки как да реагират и опровергаят. Имаш бира от мен :)

23

haha

преди 4 години

Винаги се радвам да чета как руснаците чоплят във всичко живо за го срутят и да се наместят на готово, и после казват "няма доказателства". Да си видят народът как живее, възрастните хора, тогава да вдигат шум, че са империя. Мазни, нагли, манипулативни ***.

22

Анонимен

преди 4 години

А България кога ще ги гони?

21

Илиев

преди 4 години

Добре са си чехите. Събарят уродливите съветски паметници, гонят руски шпиони, маскирани като дипломати, и най-важното, гонят нормалния европейски стандарт. А на нас ушанките ни взеха Кирил и Методий и пак си траем като шушумиги.

20

Зори

преди 4 години

Отново лошо подготвени разузнавачи.

19

Анонимен

преди 4 години

Ми то като идва реснак какво да носи-Новичок или Рицин. Тия друго не произвеждат...

18

До 22

преди 4 години

Четете първоизтичниците!Немец има PhD по дипломация и шпионаж от .. Люлин

17

ДДТ

преди 4 години

Тази " гоненица" е стара дипломатическа забавна игра. Нещо като" ринги-ринги-рае..." Кога ли някой служител на руското посолство в София ще бъде напъден ,че е пренесъл рицин или рициново масло за кметицата и главния архитект?! Комедиите из Европа не свършват,особено ако "авторитетни списания" се правят на Инспектор Мегре.

16

Анонимен

преди 4 години

*** как тъй? Такива хубави хора..

15

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Чудя се, защо трябва да се бутат руски паметници, като след това ще се наложи отново да се градят ?

14

До 18

преди 4 години

Мислиш че чехите ни превъзхождат по демонтирани на паметници нас българите и нашите братовчеди македонсци, провери си статическите данни явно си ги прочел на обратно.

13

Немеца

преди 4 години

До ХА ХА ХАСамо човек който нищо не разбира от агентура не знае какво е да си дипломат. Е нека да ти го кажа - ти си шпионин. Дипломата това му е работата - да получава информация за държавата в която е пратен. Или си мислиш, че на дипломатите задачите им са да се събират на хапка и пийка с хората. Запомнете - всички дипломати са агенти.

12

аа

преди 4 години

Ох милите. Добре че Австро-Унгария загуби първата световна война от Антантата (който не знае история да чете), че отцепиха от унгарските територии голяма част, която днес наричаме и Чехия и Словакия. Лошите руснаци са били част от Антантата, заедно с французи и англичани. Ама има ли значение вече за днешните човеци населяващи земното кълбо да се интересуват от исторически факти. Сега е на мода за всичко да е виновна Русия. А ако се изкажеш в подкрепа на руснак - си фашист.

11

vlady

преди 4 години

Демонтират паметника на Конев за сметка на нов паметник на алкаш Немцов и по-стар на пивной алкаш Хавел.