8

Уууу

преди 3 години

В таз "ко" чи "на" съм ходил веднъж и няма да повторя. Мирише на канал и си е канал. Има много сънародници и съседи от Румъния, които явно работят покрай магистралата на автостопаджии/ки. Няма нищо общо с док филми, дето показват гондоли и усмихнати италияни.

7

Анонимен

преди 3 години

Някога е имало потоп, какво го е причиноло ? Господ или нещо друго падне светкавица и опа Зевс ги хвърля светкавиците, стане потоп и опа Господ ни потапя. Да бе философствайте си, магнитното поле играе роля и за атмoсферното налягане. Ако атмосферното налягане изчeзне и водата ще се изпари в Космоса.

6

Анонимен

преди 3 години

То и нашите copocoиди са същите, преливат въздух всеки ден от тяхното канче на раменете, до съседното.И скоро ще направят потоп от въздух в атмосферата.

5

Учен

преди 3 години

Polaris star, не е съвсем вярно вашето твърдение! Земята е плоскост и водата се разпределя равномерно все едно я изсипваш в чиния. Няма как да натежи повече от едната страна. Относно полюсите, същите си рязменят местата веднъж на 10000 години поради странно подреждане на планетите в Слънчевата система. Техните гравитационни полета афектират земното поради специфичната им подредба, което води до разместване на звмното ядро и от тям полюсите.

4

Анонимен

преди 3 години

Рснаците придобиваха вода по някаква технология и я изливаха във Океана, скоро Путин ще наводни целия свят със потоп.

3

Polaris star

преди 3 години

Водата ще натежи и планетата ще се прекатури и туй ще стани причина за преобръщането на земните полюси. Ако земята се прекатури наполовина само ще има 4 полюса, 2 южни и 2 северни, което силно ще обърка учените.

2

Анонимен

преди 3 години

Оставка на Бойко Борисов

1

Анонимен

преди 3 години

Кат няма туристи, що няма туристи!?Кат има туристи, аман от туристи.Кат няма вода, що няма вода!?Кат има вода, оооо шса издавииим!......... и така, до края на света...