41

Анонимен

преди 3 години

" Да ви кажа има логика първият етаж да е заринат от боклуции."

40

sofeto

преди 3 години

След всичкото което става на "територията" и мръсотията да ce не чудим защо Christo Явашев се е определил за "небългарин"!

39

Бунгар

преди 3 години

Култура е средата в която живеем и отношенията между хората. Да няма тоалетна хартия по училищни и публични тоалетни,както и препарати за миене е немислимо за цивилизовани държави.Бездомни кучета и котки по градовете,замърсени градинки и улици,паркиране където ни падне в зелени площи ,не е цивилизация.Говорим за Велика /измислена/ история,Изкуства.. най...най....ала..бала,а задниците на ***.

38

Питащ

преди 3 години

Някой взема ли под внимание тези сигнали или хорта само си пишат и се надяват властите да предприемат нещо, те обаче не правят нищо?

37

аа

преди 3 години

Пазят се от вирусчето и не излизат! Няма угодия, хем да си седим в къщи, хем и *** у контейнеро.

36

наштъ диагноза

преди 3 години

Още другаря Маркс и Енгелс са го написали- количествените натрупвания водят до качествени промени, като в Бг е на лице обратния процес- все по-малко хора и все по-малка възможност за ПОЛОЖИТЕЛНИ промени в качеството на матр'яла.

35

Заралия

преди 3 години

Ходих в София 90та година , скоро след падането на комунизма и доста преди да нахлуят "ордите селяни" и помня ка всичко живо ядеше семки и навсякъде беше заринато с люпинки.Не може да са били софиянци, извънземните ще са били...

34

!?

преди 3 години

Недейте да сте толкова лоши, някои са принудени да хвърлят през терасата и виновен е касиера, който всеки път като ги види и тръгва да търси 5 лв за стълбище и хич не ги мисли дали имат пари за цигари и пърцуца

33

Анонимен

преди 3 години

Ми събери ги ве !

32

Waffen SS

преди 3 години

"Бокмлуци пред балконите - на зелените площи и в близост до детска площадка ""Когато някой е лАумпен по произход,образование и възпитанние,и живие сред себеподобни то това дава отражение върху начина му на живот и неговото ежедневие.Живея в един работнически квартал какъвто е ж.к.Ленин/сега Яворов/ и не съм наблюдавал такива прояви.Комплекса е сравнително чист,но това не е заслуга на общината.Е,вярно не е като преди 30-40 години,но на фона на всеобщата разруха,състоянието е задоволително

31

Пидирунгел

преди 3 години

Ами не живей в Красна поляна, а се върни на село, от където си изпълзяла.

30

Тиквоний I

преди 3 години

Как бе, Варна не беше ли най-добрия град за живеене? А? .... млъкни бе, никога не е бил, няма и да бъде, хората не стават ...! А, софиянци, дали стават, или не стават и те? Абе всичките сме лош материал, но ... нека продължават да ни щавят!

29

чич Петю

преди 3 години

комшията така пи две ракии и рече че отива да хвърли ***, та метна оная *** дека му е жена през джама. тва не помогна особено много, що са на първия етаж, та се наложи да я изхвърли десетина пъти.

28

Леш

преди 3 години

В Сирия имат по-добри пътищи, а там ги бомбардират от 10 години.

27

Анонимен

преди 3 години

Знаем ги ние тези съседи...Хъхрят, нали...

26

българин

преди 3 години

Нека вземе отношение по този казус главният епидемиолог на Републиката - другарят Тодор Кантарджиев!!!Кара ни да си мием ръцете по 20 пъти на ден, та да хванем контактен дерматит, да носим латексови ръкавици че да хванем гъбички, да се маскираме и да не можем да дишаме и активираме алергии. Обаче няма проблем в разпилените отпадъци от които не вирус, ами чума ще хванем!?И по улиците се търкалят маски и ръкавици - това е хигиенично???!!!

25

Анонимен

преди 3 години

Стига сте лали,проблема е лесен - събирате се и за два-три часа обирате сметта или плащате някой да го изчисти,вместо да се дразните помежду си!Садите си една хубава градина с плодни дръвчета и няма да хвърлят отпадъци върху тях!Хен ще ви цъфтят дръвчетата за красота и ще дават плодове,хем ще ви е по-чист въздуха!

24

Анонимен

преди 3 години

Проверено - снимате, докато хвърлят *** (отнема време и усилия, но...) и после го принтирате и разлепвата във входа с необходимата информация какво се случва на снимките. Да видите колко бързо се самовъзпитават такива б0клукчии.

23

Анонимен

преди 3 години

Стига сте лали,проблема е лесен - събирате се и за два-три часа обирате сметта или плащате някой да го изчисти,вместо да се дразните помежду си!Садите си една хубава градина с плодни дръвчета и няма да хвърлят отпадъци върху тях!

22

179

преди 3 години

Това си ни е народопсихологията. По селата е същата мърсотия. И във малките и големите градове та даже и във София гледката е идентична. Пътувал съм из цялата страна и проблема със *** го има навсякъде. Такива сме си по душа. Има и много малки изключения но това са капки във морето.