45

Анонимен

преди 3 години

До хахахахааа......Най-важното е да обвиняваме държавата и ако може всички международни организации за провалите ни като родители.

44

хахахахааа......

преди 3 години

Най-важното е България в ЕС и НАТО...

43

инж Химик

преди 3 години

Това Diablo BZP, се продава по секс шоповете легално... аре малко...

42

Анонимен

преди 3 години

БГ - свърши....

41

Анонимен

преди 3 години

Няма как тря си готин.

40

Кантарджиев

преди 3 години

Е голяма работа че расте злоупотребата с алкохол и наркотици. Важното е корона да няма. Това че умират по 100 човека на ден заради алкохол и цигари в България няма никакво значение.

39

Естет

преди 3 години

Прекрасно! Поредната ***, на която някой друг ще е виновен, че нищо не става от тях!Неграмотни, нагли, с претенции!Аз за 1000 лева няма да работя...Ами хубаво...ходи да береш ягоди в Англия. После си купи 20 годишна S класа с десен волан и се върни да се правиш на тежкар в Чепръчене, докато сипваш за 20 лева газ...Интересно аз защо нито пия, нито се дрогирам?!Явно не се прави насила...Ами след като сами си го правят, кой им е виновен?!

38

Анонимен

преди 3 години

Да потърсят отговорност на дилърите, които явно ГДБОП не забелязва по някаква причина... каква ли е тая причина? Изключвам корупция! НЕ!

37

Анонимен

преди 3 години

До SatiraОстава сега да ни обясниш връзката между написаното от теб и статията!!!???Писна ми от такива м а лоумници!!!

36

Satira

преди 3 години

България минахме без сериозна поражения от вируса, но не така е в други страни по света. А някой можеше ли да даде гаранция как точно.ще протече заразата, и колко точно ще бъдат загиналите ?? Навременните мерки и това което направиха Борисов и Мутафчийски бяха неща.от съществено значение. Иначе щяхме да имаме сценария а Белгия, Швеция, Сърбия...!!?

35

Доктор

преди 3 години

Ами, каквито младежи имаме....! Погледнеш го - той татуиран като вестник , косата му м,ъсна и стига до пъпа, на ушите ми обеци, на носа му - тенеке някакво, чудиш се какъв му е пола ..... !!!! Смъркат дрога на всяко кьоше, полицаите ги пазят , защото бащите им плащат за това ! Един наркодилър няма да лежи в затвора , всички осъдени си стоят по къщите официално , а иначе са по дупките на София и се чекнат със силиконките....!

34

Бунак Обама

преди 3 години

младежите работят активно да ги настигнем американците, вие само мрънкате. Ко не скача е червен.

33

бай иван

преди 3 години

Нали искахте демокрация те ви я любуваите и се на пълна пара в мухлясалите панелки

32

Додо

преди 3 години

Нормално, имайки предвид, че идолите на младежта са Слави Трифонов, Криско и Фики Стораро.

31

Ч

преди 3 години

Родителите се изживяват като съвременни моруци,даскалите се правят на глухи и кьорави,обществото доколкото го име е безразлично,момичетата под давление на наркотика се перфорират на 13,това ще е бъдещето на нашата татковина.

30

Лошия

преди 3 години

До До ЛошияИли каво бе мен, аз съм варненец, не съм дошъл от село в големия град като теб.Ако искаш да получаваш социални помощи, продължавай смело :)

29

петко

преди 3 години

ПИйване веселба аху иху,и като наближиш 40 годинки и идва сметката от черния дроб и вътрешни органи...червено картонче и си аут от играта. Доста познати си заминаха няколко само ракийки вечер...

28

А Заразените ???

преди 3 години

Хващат някои с много дрога и някои се гордее. ама колко са заразените ??? и кои ще лекува заразените с дрога деца , младежи ... със сасипаните мечти , семейства, бъдеще и живот ?До кога ?Така ли градим България ?

27

Анонимен

преди 3 години

Когато Баце говори в момента по бнт1, всички богове да мълчат и да го гледат и слушат, бърже!!!

26

Без да се крият...

преди 3 години

Без да се крият седят си по пейките където играят и деца и си пушат дрогата .До кога ???