33

РОСЕН

преди 3 години

До ахаххахахаИЗВАДЕТЕ СИ ПИК. БЕЗПЛАТЕН Е. СТИГА РЕВАЛИ!

32

Анонимен

преди 3 години

До Ийон ТихиТолкова си ***, че не може да бъде. Кой ти иска ел подпис

31

Ийон Тихи

преди 3 години

Защо се иска електронен подпис. Не ми е ясно. Да не би да влизаме в системата на федералният резерв. Този, който се регистрира, вкарва адрес, лк или егн , емайл.....системата ако е сигурна му праща временна парола, той си прави негова си и си влиза в акаунта да си проверява задълженията. Голяма секретност няма що.

30

ахаххахаха

преди 3 години

За да ни взимат парите може електронно а за всичко останало се правят на ударени .

29

Уууу

преди 3 години

Някой нали все рИвете за високи глоби. Ето мен ме огря днес една снимка в тъмницата на задния номер по най-опасния път в страната София-Варна( му общ Лясковец и Омуртаг). Снимал ме е някакъв радар с камера, без да го отразя-глоба 300лв, ако я платя до 2 седмици-210лв. А да ми е ЧЕСТИТО!п.с нарушението е 97км/ч, при ограничение 60км/ч, в 0023ч, през Септ 2019, т.е нямало е пукната кола по пътя. През деня, ако караш със 100, ще те отнесат като куцо пиле..

28

ох на баце

преди 3 години

хаха да проверя какво?..аз съм плащал "образованието"на тея не пишещи на кирилица човеко.одобни през данъците си,схемаджии ни лъжат,че щели ги направят хора...те в енича.и ги превърнаха...няма да плащам на мафиоти и айдуци убиващи майки с деца на пътеки...майна.а ви

27

1

преди 3 години

А, за 60мил. къде да проверя? Проверявам в този "новинарски" сайт ... няма! В нова "тв" - няма! Само миризма на пури.

26

Язе- Дедо Он!

преди 3 години

Немам никакъв фиш от 1981, когато съм си взел книжката. Видял съм хиляди некадърници оттогава, дето хем не могат да шофират, хем не могат да си спомнят правилника, ! Как човек да не им оплоди майките, белким се рОди нещо по-свесно!

25

Анонимен

преди 3 години

Отново са усвоени едни европари и отново нише не е направено. Без ПИК или електронен подпис нищо не може да се провери.

24

Анонимен

преди 3 години

ми не баш - преди година на сайта им излизаше - няма глоби , но в мвр за паспорт като отидох излезе ,че имам .

23

Анонимен

преди 3 години

Много мъдро, да се регистрирам за да могат да ме доят и без да ме търсят дори. А те крият камерите в храстите покрай пътя. Малко извратена работа.

22

Анонимен

преди 3 години

Я не ми давай за пример Западна Европа, за да не ти дам за пример колко точно подпомогна дъщеря ми Кралство Белгия за корона кризата.Срещу среден пръст тук.

21

Скептик

преди 3 години

Хранениците на държавата трябва да се съкратят с 2/3.

20

Чуновник

преди 3 години

До ЕлемагАбе другарю, стига си говорил само за коли и шоф. книжки. Има мнооого други неща, които може да направиш без да си си платил глобите към КАТ. А в Западна Европа не може да си платиш дори данъка за кучето (примерно), ако не си си платил глобите за пътни нарушения. Аз това се опитвам да ти обясня.

19

Скептик

преди 3 години

Доходите на хората в реалната икономика не са мръднали от 20 години. За не-хората на Държавна Хранилка от 20 години доходите са само нагоре. Както и броят на уредените на хранилка ***.

18

Анонимен

преди 3 години

Пък и като изкривите съвсем нещата тук...Свят широк. Търсете си население, което си мечтае да са роби.

17

Анонимен

преди 3 години

Държавата не може да си позволи да изисква повече от гражданите, защото тогава и те ще изискват повече от нея и ще стане страшно!В момента си живеем в един полупрестъпен сговор.

16

Елемаг

преди 3 години

12 чиновник,пак ти казвам болен си.Вече дори Преглед на колата без платен данък,ГО за годината не може да минеш.При закупвуане се гледа вече за тежести и нищо не можеш да правиш.Нормално е вие чиновниците ,да не знаете :) Ако колата има ФИШ за скоро ст да кажем 300 лв,знаеш ли кога ще я прехвърлиш?На Кукуво лято?

15

Анонимен

преди 3 години

арук им жя ТАК

14

Анонимен

преди 3 години

Личната карта трябва на държавата. Аз си знам кой съм.