9

Истината

преди 3 години

Направо да ги затварят всичките.И без това работят с най ефтините продукти за да могат да спечелят.Само *** може да седне на ресторант в наши дни .

8

i'm

преди 3 години

Е как какво ще се промени...? Ами ще се вдигне печалбата за чорбаджията! Понеже чорбаджиите обясниха, че цените нямало да паднат, защото разликата от 11% щели да я инвестират в персонала...надай те се. За малко да си помислим, че сервитьорките и барманите и т.н. ще получат по-високи заплати! Всичко в джобчето...дюшеш им дойде!

7

Анонимен

преди 3 години

Че някой да е казвал или обещавал че нещо ще се промени?

6

Мечо Кух

преди 3 години

*** е алчен като два г ъза, не го ли осъзнахте вече. Докато не се самоизядем, няма да се спре това

5

Анонимен

преди 3 години

Нищо

4

Анонимен

преди 3 години

Ония с диадемата ще заглади косъма

3

никви ресторанти

преди 3 години

БОЙКОт !!!това е дискриминация в полза на Приятели олигарси и в ущърб на хиляди фирми дето Фалираха в кризата и Никога няма да отворят отново !

2

мак

преди 3 години

Това за органите, които ще следят ме разсмя. Ще контролират така, както контролираха дали се пуши в кръчмите - въобще или избирателно, без да проверяват кръчми на нЕкоя мутричка. Контролът е непозната дума в България, независимо дали става дума за незаконно строителство, порутени опасни сгради или бездомни кучета по улиците. Контролиращите най-често контролират собствените си удобни кабинети и фишове със заплати. А ричи защо недоволства, нали му намалиха ддс, какво още хленчи?

1

Анонимен

преди 3 години

Промениха се цените в Ресторантите, вдигнаха ги още.......