73

ЕЙ

преди 3 години

УМИШЛЕНО ЩЕ НАСТРОЯТ НАРОДИТЕ СИ СРЕЩУ ТЯХ.САМО НА СВЕТОВЕН ЕЛИТ ЩЕ СТАНАТ СЕГА ПРОВЕРЯВАТ ТЪРПЕНИЕТО НА НАСЕЛЕНИЯТА СИ И ПОСЛЕ ИХУУУУ ....

72

Христо Христов

преди 3 години

До 72Прав си пич, но трябва да ни е през оная работа какво е казал някакъв институт, открил в началото на април, че маските помагат.В ес, единствено холандските "учени" откриха това по-късно.

71

bai yj

преди 3 години

До Handel . Хората го обясниха поне 1 милион пъти защо е 19, а именно - щама е открит 2019-та. Казах!

70

коментар

преди 3 години

Съжалявам за прочетеното.Трябва да свикнете , както с г-н Борисов.Има някой вечни неща .....

69

Приятел от Германия

преди 3 години

Нито сред близките, нито сред познатите ми има някой, който да е засегнат от Ковид19.

68

Анонимен

преди 3 години

А мангъра какво предсказва?

67

Анонимен

преди 3 години

Не е "РобЪрт, а е РобЕрт, защото е германец, а не англичанин или американец! И освен това, не го е казал Роберт Кох, а хора от ИНСТИТУТА "Роберт Кох", защото самият Роберт Кох отдавна е умрял...

66

-0-0

преди 3 години

РОБЪРТ КУХ или РОБЪРТ СУХ?

65

Мангъров

преди 3 години

След Covid 19 живи ще останат само глупаците. Умните и знаещите просто знаят, че вирус няма. Ще им мине.....

64

Роберт Кух

преди 3 години

Не знам за осма вълна, ама ше ти влезат поне 18 куpa в миризливия мръсeн гъъъз. Ковида е МИТ и лъжа. Никога не е бил опасен. Знаете го! ОРИ е имало и ще има винаги! През 4-5 години ни хващат остри респираторни инфекции и до сега не се е ревало толкова никога... САМО ДА ВИ ОБЯСНЯ! остра респираторна ИНФЕКЦИЯ! ОРИ! Инфекцията е процес на вредно заселване на чужд организъм в гостоприемник. ТВА СЕ СЛУЧВА ВСЯКА ГОДИНА! А ОСТРИ респираторни инфекции се появяват през 4-5. Аз лично съм го лежал.

63

Анонимен

преди 3 години

До Handel Ти адекватен ли си?

62

Handel

преди 3 години

Абе всички много приказват, но никой не казва защо вирусът в Covid-19, а не Covid-1. Защото иначе тряжбва да се признае, че досега е имало не втора вълна, а цели 18 вълни вече и докато политиците не се усетиха, че хем могат да се нагушат, хем и популярнoст да вдигнат, на никой не му пукаше. Защото грипна епидемия има всяка зима, и винаги като се затопли вируса изчезва. А ледващата зима идва нов вирус - никога не се повтаря един и същи вирус, поради което и ваксина не е възможна.

61

Анонимен

преди 3 години

Ще има нов вирус който ще изпива мозъка на всеки комунист .И така докато свършат комунистите .

60

Анонимен

преди 3 години

Не било Роберт Кох, най били германски ***!

59

проверих го

преди 3 години

Роберто Кох, е кохезоиден,реп-тил

58

Хмммм

преди 3 години

Щяло да има осемстотин осемдесет и осма вълна. Паникьосайте се и давайте парииии, за да ви спасяваме от корона вируса. Като ви паникьосаме и си напълним гушите, вие ще умирате от глад, а не от коронавирус, а ние ще сме с пълни джобове.

57

Анонимен

преди 3 години

И 88 вълна да има , нищо не може да спре *** , той се е разпищолил и вика, че такова животно като короната нЕма, а и БЦЖ са му напраскали като малък и нищо не го лови!

56

Анонимен

преди 3 години

Когато Баце говори, то и боговете мълчат.Ясно ли е, да не повтарям!!!!

55

Анонимен

преди 3 години

Тези са като СЗО, два пъти едно не казват, лошото е че лекари започнаха масово да не казват истината, половината по очевидна некомпетентност. Това е много разочароващо. Некомпетентността не може да бъде оборена, защото не се интересува от факти и аргументи. Интелигентните хора, които могат да помогнат са изолирани и нямат достъп до СМИ. Хората трябва да вземат нещата в свои ръце и да се защитят срещу неграмотните професори и особено професорки, които показаха много ниско ниво напоследък у нас.

54

Анонимен

преди 3 години

Баце говори на живо по бнт1, да се включат всички бърже!!!