5

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 1Малките да загиват. Писнало ми е от стока с изтекъл срок на годност, некомпетентни и мързелиеи продавачки, дето винаги "ще се върнат след 5 мин" когато бързаш, и фразите "нямаме пос терминал" или "50 лв нямам да ви разваля"Времето на бакалите отмина, сега или си търговец или си търсиш работа.

4

Анонимен

преди 3 години

Май шефчетата на държавата се сетиха, че удрят с бухалката НАП прекалено силно и поизтрепаха пчеличките, които носят мед?Ама май е късно вече...

3

Анонимен

преди 3 години

Който е млад да се спасява от държавата на мутрите!България не е била, не е и никога няма да бъде правова държава, а това е достатъчно за липсата на нормален живот на обикновените хора!

2

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си луд за да се опитваш да развиваш бизнес в България!Хиляди семейства загубиха спестяванията си.Може да е бизнесмен само твърдо обвързан с политическата мафия човек. За всички останали-фалит!

1

Анонимен

преди 3 години

Смешници!Скоро няма да има кого да проверяват.Малките загиват,остават веригите.Съсипаха частната инициатива,всеки се бори да стане държавен служител като едно време през соца.Политиката е монопол на определени фирми и чрез проверки от НАп и други регулатори да се премахне дребния частник.Не беше така през 1990г.Тогава всеки искаше да развие бизнес.С годините повечето разбраха,че монопола си остава като от соца,но е в частни ръце на чичко комунист,който сега се води капиталист-бизнесмен.Пародия!!