17

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите на средностатистическият българин ме обхваща голям гняв, страх и отчаяние. От програмист бил станал биолог пишат сънародниците ми. Мале мале мале мале мале. Тегли чертата и закривай.

16

Анонимен

преди 3 години

До ханонимен 16 А случайно да знаеш , че в някои случаи се отрича даден факт, ама минават години появяват се документи и се оказва , че е истина . Така че , не всяка конспирация е измислица . Просто официалните власти не искат да си признаят ,какви са ги вършели

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Прочети се как ти тече мисълта, "умник" и тогава пръскай мозък по форумите.

14

ахам

преди 3 години

До Анонимен 2 А е много умно , човек който през целят си живот в общи линии се е занимавал с програмиране , изведнъж става водещ анализатор на коронавируса , на Ковид 19 . Неговото мнение е меродавно , той е авторитетът. Сега , че по цял свят има хора занимаващи се от десетки години в изучаване на тези вируси , те какво ли разбират . Важното е Бил Гейтс да си каже мнението , и на базата на това се определя какво да се прави .И това , от човекът отговорен за появата на "Виста "

13

Анонимен

преди 3 години

Защо тогава програмист се занимава с ваксини ако няма нещо по неговата част в тези ваксини?

12

ханонимен

преди 3 години

Вселената и глупостта казал Аинщайн,че са безкрайни, но не е бил сигурен за едното. Въпрос към умниците и привържениците на конспирации: за кое?

11

Анонимен

преди 3 години

Аз дори съм изненадам, че процента хора в България, които вярват, че Бил Гейтс ще ни слага чипове, е толкова нисък.

10

Анонимен

преди 3 години

И как реши от програмист да станеш биолог бе. Също като Мъск програмист нищо не разбира от ракетни двигатели ама изстрелва ракети, абе все сте едни вундеркинди в САЩ само не се знае чии пари перете и кой стои зад вас. Велики сте верваме ви и ви обяваваме за Богове, а не за перачи на пари от дрога и зaдкулисно изнудване на диктаторски режима, който не ви плаща такса спокойствие и се демократизира, намерихте ли на Кадафи златото или още го търсите.

9

Анонимен

преди 3 години

по принцип идеята му е друга,чрез задължаване за ваксинация да си усигури огромен пазар за ваксините

8

Анонимен

преди 3 години

Бил Гейтс да не се прави, ами да разбере, че българите са умен и древен народ и ги усещат тези неща! Трябва да знае, че те се управляват и избират само умни политици, поради което България е като Швейцария на балканите и бъдещите поколения българи ще пребъдат благодарение на това, че се оттърваха от далаверата с чипирането и ваксинацията!

7

Гост

преди 3 години

Не сте разбрали правилно. Бил няма да прави чиповете, а програмите за проследяване на тъпанарите по форумите :))))

6

Анонимен

преди 3 години

Това с нано чиповете е толкова абсурдно :))) някой е прекалил със Стар Трек.

5

Рене Артоа

преди 3 години

Ама, че си глупав Били!

4

Анонимен

преди 3 години

Той ако иска да следи някой ... цял свят ползва уиндолс. Не е трудно.

3

Анонимен

преди 3 години

Този е някакъв ковид ***. Да си гледа там уиндоуса, че да не получи втора торта на лицето.

2

Анонимен

преди 3 години

Глупаво е ама при положение, че има страшно много глупави хора в интернет няма какво друго да се очаква. Най-смешното, че това са хора с достъп до безплатна информация обаче явно им е по-лесно да четат само глупости в фейсбук...

1

Банкярския

преди 3 години

Не съм гаден крадец и узурпатор на народа.