57

Анонимен

преди 4 години

Много интересно планирано укрепване на брега. Това не били стаи, както всички виждат, а били "обеми ". Ха ха хаГолеми смешници.

56

Българин

преди 4 години

Ваканционният комплекс встрани от "хотела-укрепително съоръжение" "Св. Тома" е на "Главбулгарстрой"-строителя на новия обект!. Явно играта е започнала преди няколко години..... !Играчи! Играчи и държавни органи-зяпачи! Това е родната ни България !!!!

55

Анонимен

преди 4 години

Подпорна стена набира камериерки.

54

Анонимен

преди 4 години

Подпорна стена ... ?!? Добре го подпряха цялото море. И английските пияндета ще спрат да идват в коч.ината. Направо правете един цял мега гига хотел от Резово до Дуранкулак. Бетонирайте го всичкото до 10 метра навътре в морето!

53

Вуте

преди 4 години

Ич не ме интересува, куй е туй-подпорна или не! Я на море не одим! Оти да се плакнем в кинефа на Европа! Пълнем на село 4 големи бъчви от бунаро я , жената и децата ! Пием си биричката с кеф и слушам сръбска чалга!

52

Анонимен

преди 4 години

Нямат късмет тези от ДНСК! Много се разшумя и вече колкото и пачки да им дават, просто няма да мине номера! Да не забравяме обаче, че сме в ***!!!

51

Градим България

преди 4 години

Строителна фирма търси плаж за подпиране.

50

бай х

преди 4 години

До Анонимен 44Незнам какво разбираш от ,, пущинак и прахоляк като в Гърция,,но, аз искам да почивам сред природата , а не в бетонн квартали от хотели с мащаба на жилищни блокове . В Гърция почивам в селце с 2 семейни хотела и със 10 км залив/плажна ивица със естествена сянка от средиземноморски кедри , няма живо пиле около теб , само слушаш шума на морето и пилецата как пеят от дърветата . Това е за мен почивка , а не да ме прескачат разни шебеци и да ме рекетират на всяка крачка .

49

Анонимен

преди 4 години

Като е брегоукрепително съоръжение защо има шахти за асансьори ? Как така ще се настаняват гости в брегоукрепително съоръжение ? Тези хора станаха много нагли.

48

Анонимен

преди 4 години

Няма такава държава. Пълно беззаконие и подигравка с хората.

47

мак

преди 4 години

Изглежда като пореден хотел. Няма да се учудя, ако изчакат докато бъде завършен и тогава ще го узаконят, защото е нисък или малък да речем или защото теренът е частен, оправдания ще се намерят. Явно строи някой с бая пари и връзки. Алчните и корумпираните окепазиха всичко по морето, дано нямат и 1 турист в скапаните им хотели.

46

Анонимен

преди 4 години

Не бутайте хотела на Боковица бе. Толкова пари е хвърлила жената.Не че ги е изкарала с труд де. Откраднала ги е от ба лъци като вас.

45

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че няма до го бутнат. Все пак Цветелина Бориславова не е коя да е.

44

Анонимен

преди 4 години

До бай хАми някои хора харесваме средата да е култивирана, а не да е пущинак и прахоляк като в Гърция. Хората харесват различни неща.

43

Анонимен

преди 4 години

Що бе на мен ми харесва хотела! Е знам, че искате да си опънете палатките и да акатте и пикатте в близката дюна! Да си хвърляте фасовете на пясъка и да сечете близката гора за да правите огньове на плажа, ама не става! Аз пък искам да съм на хотел и то колко се може по близко до плажа, да имат баня, сауна, климатик, фитнес и две, три проституттки

42

Чиновник

преди 4 години

Там строи "Главболгарстрой", така че проверката е за пред простолюдието. Нещата с този обект са уредени отдавна.

41

Анонимен

преди 4 години

Да попитам, това Алепу да не е кръстено на сирийския град Алепу????

40

бай х

преди 4 години

бетонирайте пък после чакайте туристи ....коня и барба ганьос са далече от услугата ,, туризъм ,, подготвям си резервацията за Гърция

39

Анонимен

преди 4 години

И ни прозовавате да ходим на нашето черноморие, за да подпомогнем родния бг бизнес на тези???Тези, които строяят на плажа и плюят на всички закони?На тези ли да ходя да помагам?

38

Анонимен

преди 4 години

Ама последния етаж е над нивото на брега, който се укрепва. Той за защита от вятъра ли е? А иначе няма съмнение, че в подпорната стена са вградени работни помещения за еко-инспекции, с панорани гледки към морето за улесняване на инспекцията.