11

баси законите

преди 3 години

Той отказал тест за наркотици,и те не му направили!?Егати адвокатските закони!И не се е намерил един-единствен магистрат да повдигне въпроса!?

10

Г.Т.

преди 3 години

И последнен въпрос за едно левче:При условие, че рАдителите му знаят какъв е, как се е докопал до ключовете за колата!

9

Г.Т.

преди 3 години

До До 6370Когато някой има психологично разтроство и бъде приет в клиника се изписва, когато докторите сметнат, че не е опасен за обществото. За съжаление тук на тази територия скитат доста такива, понеже няма къде да ги гледат!

8

Г.Т.

преди 3 години

..."бащата на Радослав подал сигнал, че синът му се е качил на семейния автомобил и е потеглил във Варна"...Кой, къде, в какво е потеглил ВЪВ Варна? Явно и списвача е с биполярно разтройство, или само разтройство понеже днес е ходил на плаж ВЪВ Варна!

7

Анонимен

преди 3 години

По интересното е как и кой му даде шофьорска книжка като от 19 годишен е нен, ормален. Сега е на 36 години това са 17 години в които този се движи по пътищата и заплашва да убие някое семейство. Никой ли нее знаел че този е отк, ачалка.

6

??

преди 3 години

Ако можеш да получиш СУМПС и да шофираш с някакво заболяване, няма логика същото това заболяване да може да се посочи като оправдание за неносене на отговорност.Друг въпрос е как може да имаш десетки нарушения и да си продължаваш.

5

Някой

преди 3 години

За съжаление , държавата не полага грижи за психично болните хора...

4

Додо

преди 3 години

"Назначават експертиза, мъжът страдал от биполярно разстройство"============================================Превод: Платил си е (или някой друг е платил за него) и са го оправили.

3

Анонимен

преди 3 години

Човекът явно има биполярно разстройство от 19-годишен, а сега е на 36 години. Може би е трябвало да получи по-рано някакво лечение, но не мислиш ли, че явно цял живот ще си го носи, колкото и да го потиска.

2

До 6370

преди 3 години

Утре ти ако имаш псих.проблеми завинаги ли да те затворят ?*** 1

1

6370

преди 3 години

И в резултат от проведеното лечение... А сега пък ще го оневиняват, вместо да го затворят завинаги. Обърната логика в обърната държава...