42

гербедян

преди 3 години

Нещо много избирателно се трият коментари. Така директно се вижда кой от троловете са на днеса :)))) елементарни сте, колеги

41

Фелейшио Кейн

преди 3 години

тоя кал так продължава с простотиите си :))))) точно заради такива нормалните бягат по чужбина

40

Еис

преди 3 години

Селяните да си седят по панелките.. тръгнали морето да ми коментират. Работя във Варна управител на бар. Редовно гърмя и към Слънчака. Кеф ти евтин алкохол и хотели, кеф ти яки и готини ***,ки. Вие си стоите дома и си мечтайте за гърцията.

39

Анонимен

преди 3 години

Тия пък, с 500 лева ще е по-евтина почивката! На Алепу край Созопол предлагат безплатно нощуване в клетките на брегоукрепителната стена!!! Назад към природата!

38

Idaaa

преди 3 години

Цяло семейство на Албена за седмица е 648 лв на човек айде казвайте ги тия неща де.

37

Цоко

преди 3 години

Пълня бутилката с газ, щайга домати и ракия и на 15ти рано-рано съм с челядта на Маказа, че към обяд опашката може да стигне до Момчилград. При нашите хотелиери да ходят приближените им от властта. Друг няма там да стъпи. Аз съм скъсам *** и ми е по-евтино на Гърция. Даже въдица ще си взема, може и да извадя нещо.

36

Анонимен

преди 3 години

Това не е вярно. Защо се напъвате нон стоп да услужвате на управляващите?Направо се излагате

35

Анонимен

преди 3 години

На който не му харесва бетона - на палатка или бунгало. Може и на село при комарите, кърлежите и мухите.Вкусове всякакви, за всекиго по нещо.

34

мхм

преди 3 години

Хора! Живеем в 21 век. Това са цели, които са 5 пъти по-високи от тези, които ще получите в чужбина! Отидете в Турция, Гърция, Италия, Испания... За тези пари ще стоите 2 седмици с включени полети. Не бъдете *** да ходите в България

33

екейшио Кейн

преди 3 години

не че нещо, ама Аспровалта е на 3 часа и половина, плажът е колкото околовръстното, храната като в Шератон

32

sfd

преди 3 години

Верваме ви. И руснаците ви верват. Ама както руснаците нема да дойдат, така и ние. Мене единственото ми притеснение е, като отворят границата с Гърция да нема големи опашки първите дни, че мисля да се изнижа натам.

31

Христо

преди 3 години

Тези пишман хотелиери и ресторантьори вече стават досадни....

30

Анонимен

преди 3 години

Мен ме интересува качеството, а не цените за лошото качество на почивката, за които е новината.

29

Мисирки сте и това е

преди 3 години

Пак неадекватни мисирски напъни за реклама на българското мутроморие, а от скоро вече и официално, ! Който има пари за море отива в Гърция ! Набийте си го това най-накрая в главите, *** с *** !

28

Елемаг

преди 3 години

500,безумно скъпо.100-120 за четиричленно за две седмици,с хубава храна може и да има желаещи :)

27

Всемогъщия и богат

преди 3 години

Тез *** обаче си вярват че ще има сезон, леле майко, но не се учудвам!Българските мутри са оптимисти, дори когато ги закопаеш под земята, те извират нови...Може би нямат прекъсване, защото собствениците са в парламента, и може би за това е цялата шумотевица и пропаганда от мисирките, видиш ли там е избора, по Бетономорието.

26

Анонимен

преди 3 години

А как е морето? Кафяво ли е? А има ли 7-8 етажни укрепителни съоръжения на самия плаж?

25

Беден Българин

преди 3 години

Ехееей, мечти! Че то аз ако имах излишни 500 лева щях да се оженя бе! За втори път!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече се опитвате да рекламирате черноморието с п л атени с татии толкова повече отблъсквате хората. На море в БГ ако ще напълно безплатно да е,НЕ. Има далеч по добри дестинации,не става въпрос за по евтини а за по добри.

23

59395

преди 3 години

Като задължиха хората да си вземат отпуск през дъждовния юни, какво очакват за българския туризъм? Да направят като Нова Зеландия - за да подпомогнат таошния туризъм, въвеждат 4-дневна работна седмица. С такава стъпка ще се даде действителен тласък на туризма не сам по морето.