25

.

преди 3 години

777777,По твоя случай ще се намерят доказателства също, та недей леж на тая кълка, у.биец гн.усен.

24

sd

преди 3 години

Bruekner = Брюкнер

23

777777

преди 3 години

Всяка година излиза новина по този случай , че има нов заподозрян и т.н.Истината е че никога няма да се разбере какво е станало с това дете.Много съм чела по случая и наистина има доста съмнителни обстоятелства около родителите и изглежда някой ги прикрива.Няма изобщо доказателства, че някой е влизал.Дори се смята, че не са оставяли децата сами ами са го измислили за да могат да пробутат историята с отвличането.Просто този случай е много заплетен и едва ли ще се разплете.

22

Психотест

преди 3 години

Гледал съм повечето клипчета по Пицагейт и има достатъчно доказателства срещу оня демократа и кръга педофили около него. Сега кво? Ще лепнат това на някакъв педофил, дето се е съгласил да поеме вина, само защото така или иначе ще лежи до живот? Явно са му предложили по-уютна килия и боклyка се е съгласил...

21

.

преди 3 години

Ако са лекари, трябва да им се отнемат лекарски те права. Но едва ли ще стане в този от.вра.тителен свят. Господ ви е виновен на вас, из.роди...

20

.

преди 3 години

Като знам колко хора искат да имат деца, а нямат...Като знам като родител, какво значи детето ти да е болно...Здраво,хубаво дете, хвърлено на *** от родители-престъпници. Срам.

19

.

преди 3 години

Лекари били? Ха ха ха. А случайно да не са педиатри? Това обяснява упойката. Тя обикновено се дава на изоставените деца в приютите, за да може персоналът да изкара нощта на спокойствие. Боже, който и да си ти, благодаря ти, че вече нямам нищо общо с официалната медицина!

18

х

преди 3 години

Едва ли е този убиеца. Те толкова години не го откриха, още тогава щяха да хванат, с тези всички улики-коли, съмнителен човек с обвинения и тн, Не ми се вярва. Явно някой иска да си направи пиар

17

.

преди 3 години

Детето, като много други деца, е изядено. Буквално. Вие се сетете от кого. Видял е случайно, че го оставят само, взел го е и го е продал там, където в престъпните среди се знае, че купуват деца.И не намесвайте Бог отново, моля ви се. Който има деца, да си ги гледа или поне да осигури някого, който ще ги гледа. Родителите са виновни и смъртта на детето трябва да тежи на тяхната съвест. Да не говорим, че успикоителните, дадени без нужда увреждат мозъка. Аз тия "родители" бих ги кастрирала.

16

x

преди 3 години

към 14, Що за родители? Родителите са лекари, отишли на ваканция. Оставили са не едно , а и двете си деца да спят и са пресекли улицата да вечерят. На мен също ми звучи странно да ги оставиш две деца. Изчезва едното, пък другото изобщо не чува и не вижда нищо. Много странен случай. Даже имаше предположение, че родителите ги упояват вечер, че да спели...ама са превишили дозата и момичето умира, а те са го закопали и после са измислили история с отвличате, ...ама май им свалиха обвиненията.

15

Odpo

преди 3 години

СМЪРТ!!!!

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКазват бе,виж в ПИК,там пише,че парите,които е изтеглил Божков са отишли за предизборна кампания, най-голямата сума е отишла за Мая М.

13

Един българин

преди 3 години

Горкото дете. Хубавичко е на снимката. С какво заслужило това? Бог защо го е позволил.?

12

Само отбелязвам

преди 3 години

Дете под 6 години остава ли се само? Може да се пореже, изгори, падне от терасата да го удари ток. Що за родители са тия, които не им идва на ум това?

11

Анонимен

преди 3 години

Не.

10

Лично мнение

преди 3 години

Какви безотговорни родители? Защо не взели и дето с тях като не намерили бавачка? Защо изобщо го взимат на курорт като само ще пречи? И все пак странно как тоя е знаел в коя стая е детето? Как е влязъл без взлом? Нямало ли е камери поне на рецепцията? Собственикът на курорта да не се е снабдявал с дрога от тоя и да е имал зъб на родителите на детето. Всеки курорт си има охрана. Как ще отвлече дете без никой да види?

9

дедо Ташунко

преди 3 години

Има няколко грешки в тази публикация. Заподозреният за убиец, днес е на 43 г., а не на 45. Маделин, ако е жива, трябва да е на 16. От цялата работа на полицията нищо няма да излезе. Липсват всякакви веществени доказателства. Само ако си признае убийството и посочи къде е гробчето на детенцето, може да се стигне до съд и присъда. Не вярвам, че това ще се случи. Жалко за това прекрасно детенце и за неговите близки. Не му било писано да си изживее живота... Бог да упокои душичката му.

8

Анонимен

преди 3 години

Маделин сега е много важна и актуална тема в момента. А Божков е теглил милиони кеш от сметката си. Публикувал е и банковите извлечения във фейсбук, и пита какво са направили службите и уни кредитбанката от която е теглил. По закон над 30 хил лева теглене кеш банките трябва да се доклават на службите които да проследяват къде отиват парите. Информирала ли е банката службите, проверили ли са, това не са 30 хил, това се милиони! Къде са отишли тези пари? Службите не казват - пълно мълчание!

7

Влади

преди 3 години

Мдааа, отмяната на смъртната присъда НЕ е плюс за цивилизацията! Както и кастрирането на изнасилвачите. Много хубаво, не е на хубаво - вижте в Щатите как се вихри, щото има прекалено много права. Всичко е против нормалните. Трийте , ***!

6

Анонимен

преди 3 години

"В един момент португалската полиция дори подозира родителите й."Трябва още да ги подозират. По техните признания са и давали приспивателни за да могат да си изкарат вечерта без да им се пречка детето и са оставили вратата на хотелската стая отворена. А иначе психопатите обичат да си измислят и редовно си приписват чужди "подвизи".