8

Анонимен

преди 3 години

Всеки отваря кабинет и всичко здравеопазване става частно няма нужда от държавните болници според ГЕРБ за тех има правителствено и сега ще правят още една нова. Да му мисли народа къде и как да се лекува като нема пари .

7

Анонимен

преди 3 години

Дайте право и на санитарите!!!

6

Жо

преди 3 години

До 123Кинезитерапевтите нямат медицинско образование. Те са завършили Спортна академия, бившия ВИФ..

5

Ханко Брат

преди 3 години

Лекарската мафия точат Здравната каса,иска рушвети,а и всички постъпления в болниците са само за лекари,за сестри нищо,а за санитари още по-малко.Бойко ги гледа тъпо и пита "защо протестирате".Трява да е тотален *** да не знае как стоят нещата.Ама в парламета са докторите,как така са се отпуснали за сестрите,не го разбирам.

4

хахахахахах

преди 3 години

Евтин популизъм...Нов електорат...И БЕЗУМНИ цени за мед.услуги-че на тия кабинети лиценз,наем,данък....5 кинта за кръвно,10 за инжекция...

3

123

преди 3 години

А защо кинезитерапевтите са изключени от да практикуват в частни кабинети ?! Рехабилитаторите и кинезитерапията са отделни дисциплини с различна терапевтична насоченост и похвати . За тях кога ???

2

пожелание

преди 3 години

Добра идея , а не да блъскат на смени и се занимават с *** и пияни , а да си отварят кабинети , за да не получават по 60 0лв. заплати !

1

Анонимен

преди 3 години

Хаха. Медсестра с частен кабинет. Като си купи първото Бугати и ще търсите медсестри за държавна заплата ама няма вече.