176

Анонимен

преди 3 години

Долу алчната Мутра!

175

Анонимен

преди 3 години

Банките промениха и таксите по сметки на пенсионери защото знаят, че няма да отидат заради вируса. Майками си получава пенсията на карта коато е в мене и сидях, че отдържат такса 4 лв. вместо 1.5 лв. Както е по тарифа.Казаха ми да отиде там за да разгледат въпроса!

174

Голям

преди 3 години

Аиде време е да оправи и банкоте, дето по време на корона криза наложиха такси на падеж на депозитите. Сумите са сериозни а БНБ спи.

173

Анонимен

преди 3 години

Ако знаете ва тниците колко повече са ядосани.........$ нет......за това виеха за северен пАток......ама йок.

172

Анонимен

преди 3 години

Барбас Ганьос-прУфесУр ,доФтор на нЕуките!

171

Анонимен

преди 3 години

Ядосал се бил. Алоу, не всички хора са толкова глупави, цялото нещо е постановката вожда на бял кон и пак и пак. Ако опозицията беше клъвнала щеше да им каже че те лъжат, ама сега се бил ядосал.

170

Гост

преди 3 години

Да не би да наблужават избори?

169

Анонимен

преди 3 години

Бойко няма никаква реална опозиция и може спокойно да си "управлява" и да прави каквото си иска....

168

Анонимен

преди 3 години

Ама и ние си мълчим ние сме за ...

167

Анонимен

преди 3 години

А хляба защо е със същата цена ми то сега ясно ли ви е че пазарна икономика тук няма а само картели и монополи и само ви лъжат с това понятие пазарна икономика Дерът кожи

166

До 178 Pf

преди 3 години

И , защо е така само в бегето ? Отговорът е ясен

165

Pf

преди 3 години

Да се молим руснаците да не ни намалят още газта,че цената ще скочи до небето.Между другото газта падна ,бензинът падна,а цените на всички стоки са същите,че и по-скъпи.И утре като въпросните цени на горивата се качът на равнищата отпреди кризата, тогава търговците пак ще вдигнат всичко под предлог,че горивата са скочили.

164

Der alte Spinner

преди 3 години

Грешка, за 170. А в България някой знае ли как ще се развива тази т.н. държава? Дали Нинова ще е добра не може да каже никой но Бойко не може да реши проблема за постигане на целта: България стана една модерна държава! Не може да реши проблема, защото той не е решението, той е част от проблема. Той кръстосва из страната като четата на Бенковски, вместо със своите министри да се занимава денонощно и търси переспектива! Сега, утре ще е вече късно! Тогава може да се отспи или да пътува и контроли

163

Анонимен

преди 3 години

Новината горе не е важна, важното е че в Швеция има загинали от ковид.

162

Der alte Spinner

преди 3 години

За 171. Интересива ме какво разбираш под израза : "... да се управлява една държава"? Мислиш ли че България се "управлява"? Надникни из другите европейски медии за да научиш какво правят другите правителства в момента. Различни работни групи от специалисти работят над пакет за по-нататъшното развитие на общество, т.е. как най-ефективно да бъдат изразходвани милиардите Австрийското правителство прие преди два дена такава прграма, правителството на Ангела, след дълги спорове в коалицията,

161

голем смех

преди 3 години

На божествения Олимп отново има буря. Зевс, пардон Борисов, пак е гневен. Някакви бушони, които се мислят за независими ще му развалят имиджа на добрия цар, който живее само за добруването на народа. Уволнение и марш при ***!

160

КРАДЦИ ТОПЛОФФИКАТО

преди 3 години

СЛЕД КАТО ГАЗА ПОЕВТИНЕЕ С 41% ТРЯБВА И СМЕТКИТЕ ДА НАМАЛЯТ С 41%ВВСИЧКО ДРУГО Е ЧИСТТГА КРАЖБА

159

Анонимен

преди 3 години

Ами господата и госпожите от КЕВР, намалете му го парното на Методиев Борисов. За да не се ядосва. Току виж, че си е подал оставката за трети път и в България ще има десет дневни национални празници. При това, без коронни вируси, депутати и политици !

158

Дядо Соци

преди 3 години

До Анонимен 155 Няма незаменими хора. На за момента сме попаднали на добър премиер. Ако мислиш че Корнелия може да управлява държава , много си зле.

157

Чичо Пънч

преди 3 години

Шибайте Тиквата