62

Анонимен

преди 3 години

Мда, от човек е създаден, ако чuфутите се броят за хора

61

джо

преди 3 години

Най - вероятно вирусът да е третиран с новичок, но също така е възможно и специалиста сътворил версията да е паднал на главата си когато е бил малък.

60

Рюрик

преди 3 години

В света не може са се случи, война, епидемия или друго масово злодейство, без тези от МИ-6 (и приятелите им от ЦРУ) да са замесени в тяхното организиране и привеждане в действие ...

59

PUZZEL

преди 3 години

le figaro има статия :Quand les militaires envisageaient le risque de pandémie, където разказват за доклад на ЦРУ от 2008 описващ пандемия с източник град с гъсто население в Азия.Плана нещо не е сработил както трябва , или и китайците са знаели за него :)

58

1001 нощ от МИ6

преди 3 години

Тия "хайли лайкли" приказки винаги са били забавно четиво за деца.

57

Анонимен

преди 3 години

Да така е. Никой е направил мшин на времето и се е върнал милиард години назад да пусне вируса от типа корона. Толкова мозък че чак прелива от ушите на английския ***.

56

Анонимен

преди 3 години

Според тях сигурно руснаците са го създали за да убият някой бивш агент на КГБ, дето се е скрил на островите. Понеже не могат да го локализират, са създали вирус, който убивайки, ще стигне и до него. Просто недоумавам как досега МИ 6 още не са се произнесли по въпроса и не са почнали да експулсират руски дипломати.

55

Agent provocateur

преди 3 години

Директорът на МИ-6 е убеден, че коронавирусът е създаден от човек от Porton Down.

54

Какво се случи

преди 3 години

Този път китайската стомна за вода се счупи.

53

Анонимен

преди 3 години

Аз също съм убеден че коронавируса е човешко творение. Какви по-ясни доказателства от паническите действия на китайското правителство, сякаш това е първата вирусна инфекция тръгнала от Китай? Шикалкавенето за прилепи зми и гущери. Преследването и изчезването на китайски лекари и вирусолози? В момента целият китайски дипломатически апарат е включен на пълни обороти да отпича всякаква вина на китайските власти и китайските учени.

52

да,да ама не

преди 3 години

Исак Бен-Израел доколко е познал?! Интервютата му са отпреди около месец.

51

Анонимен

преди 3 години

До 53Каква лаборатория в Солзбъри бе ти знаеш ли какво е Солзбъри изобщо :)))

50

Анонимен

преди 3 години

Не съм сигурен... долу алкохолиците от блока казват, че е работа на извънземни...

49

Анонимен

преди 3 години

Това и малките деца го знаят. Не знам само, защо краварите се правят на луди! Дреме им за 150 000 жертви които ще измрът, важно е потокът от няколко трилиона да влезат в кравефермата, но не очакваха гражданска война. Каквото си си надробил, такова ще си сърбаш. Честита Ви ДЕМОКРАЦИЯ! Вазелинче искате ли?

48

Анонимен

преди 3 години

Директора на М6 да провери лабораторията в Солзбъри, че там преди време експериментираха с некачествен "новичок".

47

язе

преди 3 години

Колкото бяха убедени за химическите оръжия на Садам. Толкоз за Мими 5 и 6

46

Анонимен

преди 3 години

Аз го преболедувах през февруари 2019,а го откриха чак декември в Китай.Пуснат е със сигурност,но е мутирал сам.Всички сезонни грипове ги пускат нарочно за да им се продават лекарствата.За този обаче след мутацията няма лек все още.

45

бай ганю

преди 3 години

британците никога не обвиняват без доказателстваизказването но това лице не е подкрепено достатъчно убедително за да го заяви публично и именно това е много странно

44

Анонимен

преди 3 години

На този бивш директор това му е работата, да лъже че не го е пуснал сегашния директор на МИ-6.

43

Анонимен

преди 3 години

Септември миналата година има умрели от Ковид във Европа !