15

Щерю

преди 3 години

И аз със горе-долу толкова ще стимулирам домашното приготвяне, и затварянето на зимнина в буркани през лятото и есента...

14

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовСамо че аз говоря за друго. Мозъците подължаваме да си ги имаме, и тия които отидоха в компаниите които споменах са си нови програмисти. Това са тия дето излязоха. Тук стоят момчета които програмират сериозен софтуер за какво ли не. Сега програмистите са в пъти повече от тогава.

13

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЧупиш ***. "Повечето", "със сърцето". Аз познавам БАЯ програмисти в България, и бая които излязоха от България в последните 6-7 години и сега работят за фирми като Гугъл, Майкрософт и пр. Такива плитки приказки като твоите ....

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11"Винаги е имало, май само откак сме под ЕС робство е нямало"Кой работи в ИТ сектора ни?За един прЕАтел питам?

11

Анонимен

преди 3 години

До 10Винаги е имало, май само откак сме под ЕС робство е нямало. Има само едно слагачество и повтаряне на кухи лозунги и тролене от безкнижни ***.

10

Анонимен

преди 3 години

На нас и 1 трилиот да ни дават на месец тия пари пак ще се въpнат във Гервания, щото вече тука няма умни хораА кога е имало умни хора?

9

Анонимен

преди 3 години

И какво излезе...преди 3 месеца, почти всеки един бизнес в света отчиташе рекорден ръст и печалби години наред, а сега изведнъж бам Нямаме пари, умираме, държавата да даде, иначе уволняваме наред!! На това му се вика приватизиране на печалбите и национализиране на загубите. Яка далавера си е!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Какво ще кажеш за враждебните поглъщания и съхраняване на структурата на обществото: това по принцип реални проблеми ли са, или се броят към "подмазването"?

7

Анонимен

преди 3 години

до 1Германците имат силна икономика, социализъм и капитализъм там няма, има честност и ум и технологии на първо място. Германия си дава субсидии и хората си купуват немски коли със тези субсидии. На нас и 1 трилиот да ни дават на месец тия пари пак ще се въpнат във Гервания, щото вече тука няма умни хора и ще купуваме от Германия и ЕС в частност. Пpочутия план Ост, за който се спекулира много, приложиха го във една по-мека форма.

6

Анонимен

преди 3 години

Явно за някои недоучили Капитализъм е равно на "кой оцелял, оцелял". Остава ви само още век четене и ще сте актуални.

5

Анонимен

преди 3 години

Ами това е, иконимическата наука съществува от стотици години и пак никой на нищо не се научи. Намесата на държавата да спасява с пари на данъкоплатеца разни бизнеси, които и 2 месеца не могат да оцелеят без приходи, показва само желание да се подмажем на избирателя, а не реална трезва икономическа логика. Раздаването на държавни пари за нещо различно от пътища, полиция и армия, винаги е било огромна грешка и само е задълбочавало всяка една криза.

4

Анонимен

преди 3 години

Никой не казва: "Харесвам Перуанския капитализъм"Има няколко държави с огромна социална политика и с огромна държавна субсидия за храна - Франция, Германия, Великобритания. Икономиките им не са капиталистически от 19 век.Огромни субсидии за храна, за дрехи, за да има какво да ядат гражданите им. Капитализмът извън тези държави с огромни държавни субсидии за храна, е равен на бедност, глад и мизерия.

3

СС

преди 3 години

Ще печатат здраво еврата ... и после инфлация ...

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Комунизма и Капитализма не могат да съществуват в една и съща среда. Те са политически несъвместими.

1

Анонимен

преди 3 години

Хората харесват на Германията социализма и комунизма, не капитализма.