36

бат иван

преди 3 години

Таа па анорексичка ко се изказва. Некой да я е питал??

35

cvb

преди 3 години

още самозабравили се комуняри

34

Анонимен

преди 3 години

Маршал Ким е велик стратег и психолог. Целия свят е притаил дъх и се чуди къде се е скрил, акциите на всички световни борси паднаха със 5 пункта, никой не знае какво ще стане утре. Хората в Южна Корея продават имотите си на безценица, а някои се запасяват със храна, всеки се чуди и дали не го преследва и Короната от някъде или расистите.

33

Анонимен

преди 3 години

дайте материал за мизерията в голямата приятелка на русия - куба1 вчера по тв даваха - средна заплата 50 $ на няколко стотин км. от сащ! Това ако не е смях!Такива са жалки прошляците, другари на Путин. И дето мрънкат тук рубладжиите срещу запада , да сравнят със средната запклата тук - 800$!Излиза, че аз мога да си купя лаптоп от 1000 лв с по- малко от 1 заплата, а кубинец ще трябва да работи за това повее от 10 месеца!Ово е стандарт!

32

Анонимен

преди 3 години

тая да заповяда до почват коситбата, че валяха много дъждове, да има люцерна за всички севрнокорейци хахахха

31

хаа

преди 3 години

айде бе, какво плашите бе, страхливци? не ви стиска, само изнудвате!Айде бе, кажете го тоя най- лошия сценарии бе!Ще отиде корвата и ще им пръдне на на Корея!

30

f

преди 3 години

Днес, това го оставете за телепортацията, хората да го прочетат, крадат висшето образование и физиката от България и най-нагло държат бг народа в неведение, няма истинска положителна светлина, затова не можете да се телепортирате, и на Слънцето пречат да свети хубава светлина, това простите муйни от сащ го правят в съюз с други нации от други светове, при положение че стветлината се движи със скорост 300 хиляди километри в секунда не може ли да телепортира според вас,

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Това, личното управление откога е демокрация, а?

28

Анонимен

преди 3 години

Ким Чен Ун има деца - син през 210 и две дъщери. Проблемите са два - първо те не са легитимирани като негови деца и второ в най-добрия случай са непълнолетни, т-е- трябва да управляват чрез регент.

27

f

преди 3 години

Има и отрицателна светлина, така ко-пеленцата мръсни от полицията се телепортират по жилищата на хората, да крадат и нападат по време на сън! Но не толкова често, телепортацията много хаби, само за най-важните движения, то веднъж е нужно да ти влязат, че да подменят всичко с двойничество по визия, слагат някакви невидими джаджички, които светят отрицателна светлина, да могат да се телепортират вътре, но и това не е толкова лесно да го направят, ако имате само вие ключ няма страшно толкова.

26

Анонимен

преди 3 години

Ким ако е болен, не й завиждам на сестрата. в Северна Корея жените не наследяват "престола"5 и това е една от малкото причини да е жива, защото тя е в наследяването преди Кимчо, но е момиче и са я "прескочили". сега ако той умре, трябва да се произнесе китай кой ще е следващия шеф, но почти сигурно военните ще вземат властта.

25

Че Гобара

преди 3 години

Тази си я представям как участва в масови партийни оргии между верни другари от корейското политбюро. Който не иска или се представя зле го дават на кучетата, както постъпиха с чичото.

24

f

преди 3 години

Трябва много да светите по себе си с фар истинска светлина и да светите на другото място малко, дето искате да се телепортирате и ходите дето си искате, но това хаби!Всяка планета си има телепортационен порт и връзка с другите планети, като на Старкрафт!

23

Анонимен

преди 3 години

До ***"А, мечтата на българския русофоб е да бъде свободен за да иде в Европа и да бърше спаружени зад*ници."Не, това е мечтата на българския русофил за сънародниците ни зад граница. Затова и като стане нещо от тях скача на нож да ги обявява за родоотстъпници, щото не може да понесе мисълта, че не ходят за това дето си мисли.:)))

22

f

преди 3 години

За телепортация ти трябва светлина!

21

Анонимен

преди 3 години

до 7"Сигурно пак ще крънкат за помощи".100%.Само дето не разбраха, че Комунистите са фанатици и споразумения с тях само водят до влошаване на ситуацията. Тия от няколко десетилетия само "преговарят" и след всяко споразумение са по-близо до ядрено оръжие. Някой ден като се сдобият с него, тогава всички ще се сетят, че така не става.

20

f

преди 3 години

Е кво ми цъкате минуси че Слънцето е някакъв Бог, това от наглата църква ли го правят?Части от Слънцето могат да се телепортират и да ходят дет си искат и не където си искат, а където могат, защото и зло има! Могат да се преобразуват в каквото си искат, и Слънцето може да се телепортира, но има и по-големи звезди!

19

Тони

преди 3 години

Да живее маршал Ким Чен Ун - най-великият ръководител на всички времена, единственият , който не клекна пред западните капиталисти ! Вечна вярност !

18

Анонимен

преди 3 години

Не съм чул за ни един южнокореец да избяга в СК. За разлика от обратното. Странно... При този за виден живот, който водят почитателите на фетким3! :)

17

f

преди 3 години

наглата проста уса от посолството на сащ в бг станала свещенничка и лъже най-нагло хората по църквите за всемогъщия бог. Не Бог прави потопа, той прави Ноевия ковчег да спаси, злото го прави тоя апокалипсис,не Бог, има и зло, а вие сте много прости из-роди от църквата!