9

Обърках се

преди 3 години

Умирам от смях когато видя непомпетентната физиономия с големите уши на КЗП шефа. Мъкааа. Пак глупости от него.

8

Анонимен

преди 3 години

Не го вярвам, такива неща не стават в българия

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Спирт за горене НЕ ЗНАЧИ задължително МЕТИЛОВ спирт.Повечето спирт за горене е високопроцентен ЕТИЛОВ спирт с добавен БИТРЕКС за повръщане при поглъщане.Така, че четете опаковките

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Какво ти пречи дената?Ще го пиеш ли?Сложиш ли денат цената пада с акциза.

5

Анонимен

преди 3 години

Друго си е след като психясаш от това да четеш и слушаш глупости ,да си купиш шарена опаковка с етилов спирт от същите тия тарикати ,които се оплакват ,за 25-30 лв за литър.Той е безвреден ,пък и струва 6-8 лв.литъра в аптеките-печалбата е 5 пъти.Статията също" крие риск " да заблуди потребителите ,че синия спирт(метиловия спирт за горене ) не става за дезинфекция.Става и е много по-евтин от "шарените" дезинфектанти.Вреден е при поглъщане.

4

Анонимен

преди 3 години

Никой нищо не пробутва. На етикета си пише "спирт за горене". Написали са, може да послужи за дезинфекциране на повърхности. Никой никъде не твърди, че е за ръце, крака, за пиене или за миене. Който не може да чете да се сърди на себе си.

3

Анонимен

преди 3 години

глоби,дебели глоби, и да се разчува

2

Анонимен

преди 3 години

Нещо нормално за територията на боркоборис суджук баба.

1

Анонимен

преди 3 години

Не е точно в това проблема, но от журналистите толкоз. Пишат бързо и нямат нито желание нито качества, да диференцират нещата.От голям производител на етилов спирт, каквато е България, на пазара масовите дезинфектанти на спиртна основа съдържат спирт денат.Отделно определени вериги аптеки не зареждаха етилов спирт, но масово продаваха дезинфектанти с денат, с голяма надценка.