9

Анонимен

преди 3 години

При 20 хиляди евро на месец заплата - жал ми е и за преводачите и за евродупетатите. За нашите пенсионери не ми е жал - щом си мълчат значи са добре.

8

A

преди 3 години

А как изкарват социално слабите в Б-я с 40 лв. на месец?

7

Ецилоп от Плюк

преди 3 години

Хейде,хайде вие малолетните драскачи спрете да изливате полюциите си тук.Отивайте да работите

6

Илия Резонов

преди 3 години

До 5Подозрението ви е оправдано. Всички, които донякъде или сносно владеят писмения български, с основание вече могат да се смятат за не-българи. За масовия нормален българин подобна характеристика отдавна е невалидна.Симултанният превод изисква интелект на доста високо ниво, бърз ум и услужлива памет.

5

до 2

преди 3 години

Не сте права, мадам.Процентът българи пишещи коментари тук е под 10.Останалото са български граждани.Даже и за вас имам такива подозрения, предвид написаното.

4

Аз

преди 3 години

Знам ,но няма да ви кажа щото четат и малолетни.

3

Анонимен

преди 3 години

Ама не пипате целукупния народ как живее и оцелява . ***

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Да се смее ли човек, да плаче ли, за това, че хем се кахъриш, че не е бай *** тариката "хем да си е в България, хем да прибере паричките на Макрон", хем й даваш съвети да се прибира в корона кризата, дето такива като теб пс*вахте като хамали прибиращите се сънародници и ги пращахте там откъдето се завръщат. Българина яко страда от раздвоение на личността и всяко лице се подиграва на другото.

1

Анонимен

преди 3 години

Можела е още да изкяри- хваща си самолета и обратно в родината- хем няма вирус, хем те лекуват безплатно, хем е прибрала на Макрон парите... По- простичките си се върнаха и изкяриха ама умниците- не, те не вярват, че в родината може нещо да е добре и си стояха заключени кат овце и чакат час за лекар за октомври...