172

Този

преди 3 години

ядохме поднесен от Андрей Карлович 90 година,после от Румянчо Гечев през 97ма,после през цялото време на Костов,Царя и Сатанишеф?!Така,че всичко ,което намирисва на КГБ,в същия момент намирисва на гладна смърт!!Тежко и горко на обикновенните хора в империята на злото!Да видим кога ще им писне и ще празнуват на живо втората октомврийска революция,която да ги освободи от настоящият им цар Путин?!

171

Анонимен

преди 3 години

Руснаците в провинцията са толкова оскотяли от ми*ерия, че и втори Чернобил да гръмне ще им е все тая, а тия по градовете ги държат на каишка, че ще ги пратят във въпросната провинция ако не слушкат, тъй че и те не смеят да шават. Путин е парализирал съзнанието на руснаците и правят каквото им нареди. КГБ държава.

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 187Това ми напомня, че в Русия най-крадените коли са западни марки джипове. Мисля, че нещо от сорта на 8 от първите 10 в класацията бяха тоя тип превозно средство.

169

Анонимен

преди 3 години

Да, обаче имат ракети!

168

Борис Джонсън

преди 3 години

В 21 век 13% от руснаците все още ползват външни тоалетни.

167

Анонимен

преди 3 години

До Мда в сибир са по добре от България якутск ханты мансийск трябва да се види колко нови жипове има по улиците

166

джо

преди 3 години

продължение ..... Та дали ще ти клъцнат главата на гилотината или ще ти я продупчат с куршум просто за пострадалите няма разлика.Великата Френска и Великата соц революция са две сестри,които са направили всичко за Свободата, равенството и братството.Но никой не казва нищо за френската нация защото не е изгодно на днешните лакеи. Само наглите славяни са виновнии те може би, като някои други трябва да заемат мястото което им се полага.Каза човека с мустака преди 75 години.

165

джо

преди 3 години

до да допълня. Ей красавец ти успя да прочетеш малко за франсетата, ама няма откъде да разбереш за какво иде реч. Това е така защото всички дето ви дават акъл са прости като полицаите дето ги дават сега по любимите ви телевизии.Но аз ще ти дам коз. След като се справили с краля и благородниците, приятелите революционери бавно и методично се отстранили от властта. А колко народ са похабили.... просто ги обвинявали, че са против революцията.От там на трибунал и на ешафода. Но без статистика. Супер

164

Мда

преди 3 години

Това е в един от три-четирите града където е горе-долу добре икономически.В провинциална Русия хората вече са спрели да мислят от мизерия (което си е и целта на Джуджи).

163

Анонимен

преди 3 години

Свети Бойко ...изцелителят само неговия рейтинг удря тавана

162

Да допълня...

преди 3 години

До джо 174 ВОСР е по страшна от френската.Съсипа Русия и половината свят.

161

Анонимен

преди 3 години

Някаква цветарка се оплаква... и цяла Русия била против Путин.Heлката ходи ли до Русия да взема интервю от Милана или преписа статия от DW?Ако бях видял някъде, че е по материали на DW, въобще нямаше да губя време с четене.

160

Анонимен

преди 3 години

Нали това искате русофобчета,радвайте се...ще,ще ама надали

159

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

А тук никой не се оплаква от Господин Бойко Борисов! Всички вече сме добре и има много пари! Господин Борисов ни изведе от кризата и пребори вироса на Масква!

158

old stupid retard

преди 3 години

До Анонимен а трябва да е на БКП пардон БСП - аксиома

157

Анонимен

преди 3 години

КГБ'то е направило снимки на Путин и за сто години след като го мумизират...напоследък все "голям мислител" ни го презентират .Дали не е гушнал китката вече ?

156

Анонимен

преди 3 години

Време е младите руснаци да кажат на Мумията в Кремъл "Не можеме да дишаме" !

155

джо

преди 3 години

СЪВЕТ: Не пиши за неща за които нямаш хабер. Между другото във весниците които пишеш имаше истина поне 50 %. Сегашните само датата им е верна. Така лъжат, че сами не си вярват.

154

джо

преди 3 години

продължение. Та господин анонимен, като драскаш за нации ,прочети и се запознай с Великата френска революция. Какво са сътрорили нейните чеда Робеспиер, Марат, Дантони всички участници, Якобинци и др. устройвали погроми, Трибунали и всякакъв терор. Всичко свързано с революция за съжаление дъха на кръв. Не оправдавам действията на болшевиките , но това са минали времена живеем в друг век ако неси го проумял. Аман от психари .

153

Анонимен

преди 3 години

Някои хора са се образовали с книги, други-с вестници, "Правда", "Работническо дело""Красная звезда " и тн.А това не прощава....