290

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаАма ти да не мислиш,че се радваме,че разбихте БСП-ту,не ,не се радваме,защото когато БСП и ДПС упрваляваха ,нямаше следене и такъв натиск върху хората и мачкане чрез институциите!И никога не е имало такава злоба и терор над населението.

289

Анонимен

преди 3 години

Към днешния ден ситуацията в България е по-зле отколкото в Италия.Ние имаме 25 новозаразени, в Италия са 177. Само дето на Ботуша са с 10 пъти по-голямо население. При съпоставка лъсва, че изобщо не сме цъфнали и вързали.Кога ще бъдем като Черна гора, 20 дни без нито един заразен?!

288

Бен Газара

преди 3 години

тези ще останат в историята като най-т ъпите парчета, управлявали някога страната. Това не говори добре и за нас 20 процентовите, останалите като този кухл авелник долу не осъзнават какво им се случва

287

Тонката

преди 3 години

Сигурен съм,че Бойко естествено с наша помощ може да накара опозицията да вие още по жално по сайтовете:):):):)То само това им остана де:):):)Писане на постчета и цвъкане на плюсчета и минусчета:):):)

286

Анонимен

преди 3 години

Кое, че нещата са десетки? Ниските заплати, обидните пенсий, повсеместната корупция или слугинските медий? Найстина никой не е плащал самолети на сто процента и да ги чака поне 7 години за да ги получи. Никой и нее дал бази на чежди войски без да иска наем. Никой и не си е дал на концесия подземните богатства за асолютно нищожни такси. И още и още и ощеееееееееееееееееееее

285

o/o

преди 3 години

Борисов се похвали: Това, което направихме ние, никой друг не успя в света.Точно казано -ние сме първите в света при които мафията си има държава населена с *** народ.Ами сега КОЙ ще ни освободи от управляващите ни мафиоти?--вече можете да изтриете поста ми модератори.

284

Мечо Кух

преди 3 години

Винаги се радвам, когато някой процентник сравнява България с европейските страни по брой жертви и брои това за успех на правителството. Какво общо имаме с тези страни - гъстота на населението ли, международен туризъм ли? Ние сме едно забутано село в сравнение с тях.

283

Обикновен Избирател

преди 3 години

Като гледам какво се случва във Франция, Англия и Щатите не мога да не призная факта че у нас се взеха мерки навреме. Хареса ми че се постави живота на хората над мутренските финансови интереси. +1 глас от мен за ГЕРБ. И още няколко на фамилията. ПС: Не съм привърженик на никоя партия.

282

Анонимен

преди 3 години

Това да си последна дупка на кавала в Европа не е за хвалби бе тлъст крадецо!

281

Анонимен

преди 3 години

УжасТ

280

Фелейшио Кейн

преди 3 години

Бобоко май ще чака да стане като в Америка преди да хвърли кърпата за пореден път

279

Тонката

преди 3 години

Има ли някой още да иска предсрочни избори?:):):):)Май не:):):):)

278

Тонката

преди 3 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):)

277

Васко Клеца

преди 3 години

и преди хората се ряха, ама само при Беоко успяха да напълнят цяло езеро. Вечна слава!

276

Тонката

преди 3 години

Бойко разби и Бесепето:):):)10% доверие на сега проведени избори за Столетницата е екстра:):):):)А тук некви от години се хабат да пишат за Отманли,Алепу,Острови в Гърция,къщи в Барселона,мутри,Сикаджии,рекети,джипове,Поршета,бухалки:):):):)И на избори пак у канала:):):):)Сова Харис и Тонката:):):)

275

Бунак Обама

преди 3 години

спор няма, такова ос иране, може дори и извънземни да дойдат да разпитват как успяхте

274

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм!Никой друг в света не е направил бартер храна за медицински консумативи, които всъщонст се оказаха ... 12 тона фурми

273

Тонката

преди 3 години

до 285 Лично с тебе хващам бас,че това"съоръжение" на шофьорския плаж още другата седмица Бойко ше отиде с джипа и ше го събори и ше качи още поне2% рейтинг:):):)Аре на бас:):):)

272

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм!Никой друг в света не е заградил плажовете ни на Отманли и направил "сараи" като авера му Доган и не му се търси никаква отговорност!

271

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм!Никой друг в света не е направил 4 етажно "брегоукрепително съоръжение" като неговотехора на Аулепо