15

гражданин

преди 3 години

До нормалния. Понеже виждам, че си голям ербап ти предлагам да отидеш в някое ковид отделение, да се ръкуваш с пациентите (ама без защита) и после да прегърнеш децата и родителите си.

14

изнервен

преди 3 години

До 5 анонимник. А ти кой си и как го разбра това? В щаба ли работиш?

13

абв-то

преди 3 години

Всички разбраха, че се мислиш за умен, щото си толкова п рост, че не можеш да осъзнаеш колко много.

12

Анонимен

преди 3 години

Тея макетата пак *** нещата

11

АБВ

преди 3 години

Нормалния, всички, които са ти прочели първия пост, са разбрали, че имаш не достатъчно мозък. А всички, които са ти прочели и втория пост, разбраха, че няма как да използваш и малкото мозък, който незнайно защо имаш!

10

нормален

преди 3 години

Жертви, по-малко от свинския грип.***, да били лесно се плашат. По тАлАвизията.

9

До нормален

преди 3 години

Щом мерките работят хората ги смятат за излишни. Виж изявлението и извинението на главният епидемиолог на Швеция и тогава пак си пиши глупостите....Така говореха и мислеха такива като теб за СПИН,неглежираха го но живота ги опроверга -има го и си взима жертви. Така е и с Ковид 19,пък който иска да вярва

8

нормалния

преди 3 години

Де билче, трудно ли ти е да вденеш, че ако имаше вирус, какъвто ти се искаше, при отпадането на мерките, трябваше да не могат да приберат труповете от улицата.Много ти е мъчно, май а?

7

АБВ

преди 3 години

Ей, Нормалния, не ти ли минава през малкото мозък, който имаш, мисълта, че малкото заразени и починали от Covid 19 в България, са заради навременните и точни мерки взети от българските здравни власти? Разбирам, че ти е трудно да мислиш, но все пак опитай!

6

нормален

преди 3 години

Гледам де билите жалят за намордниците и вируса. Че излязоха менте. А, не както те се надяваха - чували, камиони, стадиони с трупове... задължително ходене с противогази... клади... полицейски час.. всеки в стаята си и с една връвчица дърпа кошничка с храна, която от улицата му дават хора в скафандри правейки му знаци с ръце.

5

Анонимен

преди 3 години

ми кат нямат море и хотели/ресторанти за пълнене тъй ще е !Интереса клати феса , какво тук значи някакви си пенсионери,диабетици,млади със заболявания - матрял

4

Анонимен

преди 3 години

има конфликт между лекарите от щаба които не искат да лъжат и борисов, затова борисов закрива щаба. от тук нататък сте на произвола на съдбата

3

Анонимен

преди 3 години

в фейса се говори че има огромен ръст на болните но е забранено да се дават данните, починалите ги пишат инфаркти рак и тн.

2

Додо

преди 3 години

Северна Македония може да е забранила движението на хората, но Бойко Тикватаа им позволява да идват в България свободно и за си се движат на воля

1

Sub-Zero

преди 3 години

Freeze!