9

Оги БМВ

преди 3 години

Тука мишоците дан коментират. Беемветата са топ. И аз имам е 60, тройка дизел, чипната ремапната мерено на гуми - 380 коня ве ей. То тая кола кат седнеш тя те кара да раздаваш гас да пушиш гуми и да сучиш задница. Гуми сме явам по 2 пъти в годината щот са изтриват от дрифтове. Вие форумните мишки си карайте малолитрашките и кат ва дърпам на светофарите продалжавайте да цъкате САС езици

8

наблюдател

преди 3 години

едно време в зората на демокрацията "гъзарската" емблематична кола беше голф 3, караща се от същите такива *** които сега карат старите БМВ-та - за толкова години нищо не се е променило. само марката на колата , комплексарите да ръчкат старите "маркови" трошки и всичко е на 6

7

Анонимен

преди 3 години

На вършилата, в посока Пловдив има двойка лалугери свряни в люляците и чакат пенсията на младини.

6

Анонимен

преди 3 години

Как ще установяш самоличността на водача, ако собственика по това време е пиел бира в бара с приятели, а колата му е била открадната?

5

Факт

преди 3 години

То дъртото БМВ с по-малко от 160 просто не може да върви.

4

шумахер

преди 3 години

БМВ- Бягайте-Маймуни -на Волана!!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Любимата ми Е60-ка. Кола на цената на половин моя заплата. Желана от всеки люлински ММА боец, работещ паралелно в склад.

2

Този

преди 3 години

участък е много широк. Дава възможност даже 4 автомобила да се разминат. Ограничението не е много уместно, но пък има ли създадени правила те трябва да се спазват.

1

odpo

преди 3 години

Само конфискация ще ги СПРЕ....