18

Анонимен

преди 3 години

Долу Мутрата от СИК!

17

Щирлиц

преди 3 години

Повредата не е във вашия/нашия/ телевизор,такова е предаването.

16

Анонимен

преди 3 години

Управляващите днес не просто удариха дъното, ами почнаха и да копаят - първо на Алепу се обясняваше как 4-етажна сграда е подпорна стена и тепърва щяло до нея да се строи селище, а сега КЕВР при сринала се цена на газа ще вдигат парното с 15-20%. Както са тръгнали - утре ще кажат, че тока и водата също ще се вдигнат с двуцифрени проценти.Винаги го има варианта след ден-два вожда да размаха пръст, да каже "не" и да иска пак всички да му се кланят като на спасител.

15

х

преди 3 години

Не му се смейте на ББ, за наачина по който си носи маската. На него носът му е дълъг и няма как да си го покрие. Но нали знаето на кого му е дълъг носът - на дървеното човече - Пиниоккио. Та и този - кукла на конци, но кой дърпа конците - това е въпроса?

14

блябля

преди 3 години

каква е тази снимка?човек ще каже че ни управлява костенурка-нинжа,а аз като ги видях на куп по скоро приличаше на свинариум.

13

Анонимен

преди 3 години

Ще,ще. Грък и ББ като ти кажат "добър ден", гледай къде е слънцето !

12

Анонимен

преди 3 години

Този банкянски хамалин кога ще го научат как се слага маска?Докога ще му гледаме тъъъъпата маймунскаааа кратуна?

11

Boko bo

преди 3 години

Проклет да е. И той и цялото му потомство докато Свят светува. Кълнем ги с чиста съвест!

10

Кратунотрошач

преди 3 години

Значи, този надмина всяка карикатура. Дори и епитетите - тиквун, боко тиквата, харизматиквата са вече слаби и недостатъчни за потресаващата самодоволна простащина и нетърпимост към всяка форма на интелект, която това създание излъчва.

9

Анонимен

преди 3 години

Главния разбойник за какво му е Гърция, би трябвало нещо за Испания да уреди, нали там в Барселона има нещо, което не било негово...

8

Тонката

преди 3 години

И кво са?:):):):)Велинградския Али Баба платил предизборната кампания на Майчето,платил протестите срещу Гешев,ходил с бамбини на Куршавел,купил си два самолета и после пуска комикси,че парите му ги взели Бойко и Горанов:):):):)Леле леле:):):):)

7

ЕВАЛЛА БОКИЧ...

преди 3 години

Обичаме го тоя генерал!Господ здраве да му дава и сила!

6

Тонката

преди 3 години

От приятели където са много навътре в нещата знам,че Бойко ше се откаже от политиката само когато разбие и унищожи Бесепето както направи с Костовото Седесе:):):):)Жив и здрав да е стискаме му палци и на избори пак ше го подкрепиме:):):):)

5

Анонимен

преди 3 години

Хахаа вечерната нервна криза за позитанци

4

Финансист

преди 3 години

Борисов е болен от коронните вируси. Дори и маска си е сложил, за да не го глобят приятелите му от полицията и министрите, които е назначил.

3

Тонката

преди 3 години

Евала Бойко Евала Мицотакис Евала ГЕРБ:):):)А некъв Велинградски Али Баба пуска некви комикси във фейсбук да разсмива хората:):):):)

2

Анонимен

преди 3 години

много статийки в полза на вожда еднокнижник в последните дни и нито една за мега скандала как искал чрез Горанов и Менда 20% рекет. Има ли друга държава в света, премиер-мутра да иска рекет и да прибира милиони, ако не и милиарди чрез обръчи от фирми, офшорки и подставени лица?!? Кьовеши, къде си... Няма кой друг да го опандизи тоя самозабравил се фалшификатор.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

браво на БОЙКО БОРИСОВ и на герб