25

Анонимен

преди 3 години

Да бе, затова прокурорите и милиционерите са се втурнали да разсипват де що има частна нумизматична колекция! Произход на антиките, начин и място на придобиване, регистрация и пререгистрация... Очевидно следващите колекционери ще бъдат гл.прокурор, шефовете на СпП, СНС, АСНС, Ив.Иванов, Хаджиев, Терзийски и ще представляват БГ на евроизложби. То бива недомислие, но БГ е върхът.

24

vaseto willi

преди 3 години

Най добре за всички ни а дори и за самият ,,президент,, е да се скрие завинаги! Абе не става за тая работа,факт неоспорим!!!

23

Анонимен

преди 3 години

Доскоро се самопоканваше я в някое забутано местенце, я в някоя държава на екскурзия, сега вече е почнал да ни спира един по един на улицата и да ни "омагьосва" с омайни заупокойни речи и нравоучения.Грипен-випус. Има не 240, а ПЕТСТОТИН съветника в пРЕЗИЛДденството, и ние ги храним!

22

Анонимен

преди 3 години

Венци, Венци... взел си некой лев за тая публична изява, ама каква щета на личния морал и авторитет ще ти донесе... сори брат, сам си решаваш къде да "дефилираш"

21

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя Кристо бе,фондация ли има за българи,дарение ли е направил или болница е построил тук?Той е гражданин на света и не се гордее,че е българин.Даже името си е сменил.

20

Рашко

преди 3 години

Венци Мицов, акомпанирайки на Светльо докато пее за *****, ******** оргазми, *****, ***** на майки и други, бил културтрегер. Евала, ша успеем с таквиз 'ора. Да живей халтурата!

19

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Френският Президент почете паметта на световно известният българин Кристо,..... Надценяваш много държавната глава. Защо си мислиш, че знае кой е Кристо? И за него той е "невъзвращенец". С този безумен термин комунистите са наричали хора като Кристо.

18

Анонимен

преди 3 години

Френският Президент почете паметта на световно известният българин Кристо, при все че той не е от френско потекло, а българския Президент мълчи като борсук !Позор за този Президент !

17

Я

преди 3 години

Болшой БАРАБАНШИК.

16

акуд

преди 3 години

разкритисте подмолни комунисти........румен радеф, *** нинова и мая БОЖКОВА смениха плочата и спряха да вдигат прах за въстание защо вече е ясно, че искат размирици също като в сащ за да може техните гласоподаватели да ограбят частните магазини напълно безнаказано :) :) :)

15

Анонимен

преди 3 години

Пет герберастки трола са тази вечер на смяна,няма хора-парите са малко!

14

Анонимен

преди 3 години

Ама Радев, която и тема да подхване все с едни същи клишета я обяснява...Устава на БНА отзад напред, Кръгом и отпред назад !Толкова банален и скучен е - като войнишка бобена чорба !

13

Ямболски цървул

преди 3 години

Венци Хиподила и култура хахахахаххах Нямам нищо против Венци,даже са ми любима група...ама нещо не се връзва !

12

Некултурен Радев

преди 3 години

Мун Чо и култура - такова животно нема !

11

Анонимен

преди 3 години

Този кремълски парашутист защо не изказа поне съболезнования на роднините и близките на починалият наскоро световно известният българин Кристо, или и тях не ги брои за свои поданици !!!?

10

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен. ... се поразбута гнездото на злото САЩ и спре издаването на команди оттам...... Радев откъде получава команди бе приятелю? Не ли от империята на злото Русия?

9

Анонимен

преди 3 години

Като се поразбута гнездото на злото САЩ и спре издаването на команди оттам как да си подреждаме живота в техен интерес, може и да има пари за култура.

8

Бойкот....

преди 3 години

Анти Герб коалицията Венци Мицов, Слави Трифонов, Мая Манолова и Румен Радев!!! Кой мислещ логично ще гласува за тях?!

7

Чебурашка

преди 3 години

И Румен Радев е като другарят Сталин, "большой ученный", само че е корифей в областта на културата.

6

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха Венци Мицов и култура ха ха ха