68

Гергин

преди 3 години

Аз ще се оплача на Батко ,той пак ще дърпа ушите на свойте ,защото Батко е герой и народолюбец ,а ония неговите винаги действат зад гърба му без той да знае за крадливите им безчинства и той не е виновен никога.

67

Anonimen

преди 3 години

Незнам какво готвине но е време народа да ви махне не се диша вече монополисти

66

Активист на БСП

преди 3 години

Е нали цената на газта падна с 40%

65

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

На село парното е по-евтино ,бе...!

64

АМИ ДОБРЕ СМЕ...

преди 3 години

На 25-км. от София сме.Имаме си етажно парно , и се грееме през зимата за има -няма 600-700 лв.Тока ми с бойлера, конвекторите и печката е 120-лв./мес.Транспорт до София , колкото щеш ...чист въздух и спокойствие също..!Ама вие сте "софианци"...и това вероятно е голеееем гъдел-АМА ПАРИТЕ СА ВИ МАЛКО!ЗАТОВА , БАЧКАЙТЕ ПОВЕЧЕ ...ХА,ХА,ХАААААААААА...

63

20%

преди 3 години

Е знаков процент. Толкова са искали и от Божков кеш! Другото го оставяме настрана. Гарантирано от ГЕРБ.

62

От 62

преди 3 години

Кой е тоя роб , който ми е сложил минус и иска да плаща по-високи сметки? Фандъкова ти ли си??

61

Бойко плъх

преди 3 години

Бойко защо се скри в миша дупка? Като става дума за магистрали само се хвалиш.

60

Анонимен

преди 3 години

Ми това са 20 % към ОПГ-то. Като се сложат и те и сметката излиза. Пак ще бъхтят брашнения матрял.Дрането от Топлофикация е въпрос на дълг и чест за всеки български гражданин.

59

А вие как сте след

преди 3 години

Без малко на думата скок щях да получа удар. Сърцето ми се преобърна.И не съм стар. Явно това са мерките от правителството за справяне с короновируса.

58

Анонимен

преди 3 години

От Септември 24 % ДДС, ай честито

57

Анонимен

преди 3 години

в крайна сметка това така ли е или? че чета другаде че нямало такова нещо, гаргара ли си правят с нас?

56

Boko bo

преди 3 години

Къде е Тиквата да ми обясни пак за газа. То беха хвалби. Докато 13г ГЕРБ източва Топлофикация. Аз обаче съм доволен. Не живея в България, макар и жена ми и дъщеря ми да са в София и то до едно време. Нашият народ не заслужава нищо друго,всичко се случва закономерно, а не случайно. Глупостта и наивността са погубили много народи и Държави. България просто е поредната....

55

Само отбелязвам

преди 3 години

Бойко твоите роби скоро ще умрат. Няма от къде да си внесеш нови.

54

От 47 до 58

преди 3 години

Какъв баровец ме изкарваш? Квартирата ми е удобна до работа. Нямам кола. Разчитам на градския транспорт.

53

Анонимен

преди 3 години

В България вече всичко е като вприказката ,,В близката далечина нещо черно се белее.''или как един млад старец четял изгорял вестник,или как куция настигнал влака,а безръкия му помогнал да се качи.

52

Срам няма държавата

преди 3 години

А после карате, българинът да спасявал туризма. Кой ще ме спаси мене през зимата от Топлофикация като надуят сметките? Под наем съм, нямам пари да си купя жилище, за да се изнеса с една заплата. Почти всичко изяжда Топлофикация през зимата.

51

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЕМИ , У СОФЕТО Е ТАКА , БАКЕ....!И МЕНЕ МИ СЕ ЖИВЕЕ У ЦЕНТЪРА НА ПАРИЖ , АМА И ТАМ Е СКЪПО!НЕМА ЕВТИНО!!!НАЙ-ЕВТИНО Е НА СЕЛО.А , ТИ ЩОМ ИСКАШ ДА СИ БАРОВЕЦ...ЩЕ СИ ПЛАЩАШ./...социализЪма умре--свърши му лебеца.../-

50

Анонимен

преди 3 години

Теменужка Петкова отговори ще поскъпва ли парното. Тя определи тази информация като некоректна и добави, че предстои ново намаляване на цената на газа.

49

Браво Генерал Борисо

преди 3 години

Евала!Мачкай,робите Бойко!Газта поевтиня с почти 50%,но парното поскъпва с 22%!Е това е,ГЕРБ до последниият българин!Когато умре и той,идва Султан Ердоган и присъединява още 111 000 кв.км към Турция! Бойко,заслужаваш само чест и почитания,Ти си палачът на българите.За 500-тин години,турците не затриха българите,но Ти след като спечелиш поне още два мандата, България приключва.Сега и от 1 Юли,и тока вдигнете.