226

Анонимен

преди 3 години

Шведите вече спряха да обявяват активните случаи.:)))))

225

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 235Отварят се, току що проверих. Както и да е, драскай там, ..... някой вероятно ще ти обърне внимание.

224

Анонимен

преди 3 години

До 234, не се отварят. Както и да е. Пиши ся на батко ти Бойко да ти плати за днес.

223

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 230Линковете се отварят. Не съм виновен, че сте неграмотни и не можете един линк да отворите. Защо да не пускам статии от вестници, те вече не са легитимен метод за показване какво се върти по медиите ли? Не са с "много повече починали". В последната седмица шведите са шампионите. Ай у лево.

222

Анонимен

преди 3 години

В България умраяха 4 пъти повече хора от Гана, 3 пъти повече от Казакстан , 8 пъти повече от Бахрейн, а уж са в ЕС, имаха карантина и супер яко здравеопазване..

221

Анонимен

преди 3 години

България има 30% по малко брутен вътрешен продукт на глава от населението от Румъния. Ахахахахахахайахахахаха

220

Анонимен

преди 3 години

Българина пак гладен, както винаги. Сега ще се моли за трохи от ЕС ахахахахаха

219

Анонимен

преди 3 години

Да беше дал поне линк който се отваря. И не пускай статии от всетници а дай видео където политици говорят за това какво правят шведите. Франция, Испания, Белгия, Англия, Италия, Америка са с много повече починали. Ай сиктир.

218

Саби

преди 3 години

Ичане как започва статията- Прекалено много хора умряха!Аййй сиkuр бе?Може ли тогава, прекалено малко хора умряха?

217

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 226https://bbc/news/world-europe-52704836https://mondediplo/2020/05/04swedenИма купища дискусии какво се случва в Швеция.

216

Анонимен

преди 3 години

Стартират се 5000 нови места за висше образование с цел да се намали ефекта от корона вируса (образованието в Швеция е напълно безплатно), с възможност и за дистанционно обупение. Около 75 милиарда евро щр получат Шведски фирми, пари които се освобождават от държавния резерв. Тези които останаха без работа получават по около 80 евро на ден след данъци.

215

Анонимен

преди 3 години

До 125Така ли? Я дай видео където да видим къде се коментира. В Италия, Франция, Белгия, Англия, Испания? Къде по точно?

214

Анонимен

преди 3 години

До Живеещ в ЩвецияИнтересно, това което се коментира в България се коментира в буквално всяка западна държава. Явно всички са популистки.

213

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 222Щото шведите не са били под руски ботуш 75 години.

212

Живеещ в Щвеция

преди 3 години

Това че са починали 4 хиляди болни 90 годишни хора не означава че те са щели да изкарат още 50 години ако не се баха заразили с ковид? Може би щяха да си отидат и без друго. Никой в Швеция не го интересува колко са починалите, така или иначе възрастни хора умират. Това което става в Швеция се коментира само в държави където на власт са популистки партии като на Бойко за да може да си мотивира решенията в момент в който популярността им пада.

211

Анонимен

преди 3 години

След като Шведите са толкова зле а Бойколандия е толкова добре, защо брутният вътрешен продукт на глава от населението на Българиа е 6 пъти по малък от този на Швеция?

210

Анонимен

преди 3 години

До Истинска история"Хайде пак да обясня: 1) Норвежците са два пъти по-малко!"Хайде аз пак да ти обясня. Става дума за жертви на милион население. 10 ПЪТИ по-малко.2) "Страната им е със същата площ като Швеция и планинска"Двете страни имат много ниска плътност на населението. 3) "норвежките старчески домове ..... млади мигранти"Престани с глупостите.4) "Строгата карантина задържа смъртността, но не и втората вълна"Коя "втора вълна"? Тази която още не се е състояла ли?

209

Подвеждаща статия

преди 3 години

Ето броя смъртни случаи на 1 милион население от днес:Сан Марино: 1238Белгия: 822Андора: 660Англия: 585Испания: 580Италия: 556Швеция: 450Франция: 445

208

Анонимен

преди 3 години

Не само в Швеция сбъркаха, така стана във всички държави, които не ограничиха разпространението на заразата. Великобритания върви по стъпките на Швеция, в Холандия също са зле.

207

Царя

преди 3 години

Боли *** патлака за шедити. Тази страна се самоуби години преди короната. След десетилете от сега, епидемиолога ше се казва Муамед!