204

Анонимен

преди 3 години

Вината за инциденти като този е единствено на стопаните на кучета. Безотговорния стопанин може да превърне в убиец" и някой представител на някоя от "безобидните"" породи. А на тези, които искат забраната на някои породи, бих препоръчал да си направят труда да проверят с кои марки автомобили най-често стават ПТПта и да поискат и тяхната забрана щото са агресивни убийци. Отделен е въпросът, че конете под капака нямат значение, значение има магарето зад волана.

203

Анонимен

преди 3 години

Не кучето е виновно а стопаните които го отглеждат.

202

анонимен

преди 3 години

да ги забранят!

201

кане корсо може

преди 3 години

а ако искам да си отглеждам по-едра котка като тигър не може? Не може двойни стандарти. Или позволете на хората да си отглеждат тигри и лъвове или забранете питбули и други подобни породи кучета.

200

Анонимен

преди 3 години

Има породи, които са специално селектирани да убиват. Те са силно териториални, агресивни и с изключително развит хищнически инстинкт да преследват и нараняват всичко, което кучето приеме за заплаха или плячка. Кане корсо и питбул са такива породи - нападателни и непредсказуеми, често нападащи дори собствените си стопани. Ставайки дума за стопаните, очевидно само дълбоки комплексирани и силно ограничени хора могат да си вземат подобно куче.

199

Настоявам

преди 3 години

Настоявам в държавата, наречена България да се въведе забранителен списък за отглеждане на определени породи, които са доказано агресивни. Знам, че някои ще кажат, че всички кучета са еднакви и всичко е в това как ще ги възпита собственикът, но е всеизвестен факт, че някои породи се отглеждат от комплексари и това е опасно за всички нас. Както не всеки може да си купи постолет, така и никой не трябва в България да отглежда определени породи кучета. Ако толкова иска куче, да си купи пинчер!

198

Анонимен

преди 3 години

Бащата на детето нали знаек какво трябва да се случи. Око за око!Стига вече с тези кучкари. Всичко е минирано с кучешки ***, тротоари, градинки, улици ...Стига с кучкарите!!?

197

***

преди 3 години

Лелеее някакъв по-долу, ама защото детето искало да пипа кучето, е не го е пипало. А ние хората, уважаеми кучкари, нямаме избор когато не желаем кучетата ви да ни се мотаят "защото искали да си играят" Дръжте си ги на повод, никой не е забавление за кучешките ви деца.

196

Хмм

преди 3 години

Абе само на мен ли ми прилича детето на снимката на възрастен човек?

195

мен

преди 3 години

Искате приспиване на кучето, аз пък искам за всеки убиец изнасилвач същото но тогава не мислите така особено ако надрусания убиец е ваш роднина.

194

Анонимен

преди 3 години

Всички кучкари,които притежават,развъждат и продават бойни породи веднага в затвора

193

Анонимен

преди 3 години

Притежаването на такива бойни породи да се наказва като незаконно притежание на оръжие!

192

Анонимен

преди 3 години

Кучето със сигурност не е от същия град - дайте името на собственика, и нещата ще се изяснят. Как така по новини и статии интервюират пострадалото момче и майка му, а за собственика и дума не се обелва.

191

После

преди 3 години

От къде,идвали разни вируси,пандемии и т.н.!Може би,от прекалената близост между видовете!Човек,като,че ли не иска,да е на върха!Содомията е модерна!Докъде ли ще стигнем?

190

Анонимен

преди 3 години

Приспиване и огромна глоба.

189

Свиня

преди 3 години

Всеки един собственик знае дали кучето му е агресивно или не...ако не знае или не го интересува то той не трябва да е собственик на куче. Въпреки това едрите породи трябва навън трябва стрикно да са под контрол на собственика ежесекундно а на места с повече хора задължително и с намордник. Аз имам такова куче което изкл. добронамерено и никога към никого от семейството не е проявявало агресия. Вкл и към външни хора когато е извън двора-нейната територия. В случая малко се преекспонират .

188

Анонимен

преди 3 години

Жена разхожда кане корсо, хаааа.

187

До 206

преди 3 години

Кане Корсо, и писклив лай?Като не сте информиран, що за порода е Кане Корсо, по добре не изказвайте мнение!Така сте и на избори.

186

Анонимен

преди 3 години

Абе и вързано в селския двор не е много ОК. Отидеш на село да отпуснеш от стреса и шума на големия град на спокойствие и някаква *** почне да ти пили на нервите ден и нощ с пискливия си лай.

185

Анонимен

преди 3 години

Ненавиждам кучкарите и това си е.Въразано на синджир пред селската къща - ОК.Разходка в селския двор - ОК.На улицата - с НАМОРДНИК като минимум.