9

до 7

преди 3 години

и тези 3 малки момчета на които викаш нахални и мързеливи на колко годинки трябва да започнат да работят и за кого? за някой дърт капиталист или за теб?да ги изпращали в лагер,Хитлер ряпа да яде.Що не написа че трябва да учат или не е удобно на прекрасната система

8

Гръм от ясно небе

преди 3 години

Абе и на вас ли ви излиза че всичкото написано е за ЮЖНА Корея?Е кви глупости пишат и какви ценности защитават демократичните медии тогава за северната?

7

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам нищо против да събират просяците и скитащите роми в лагери.В София е пълно с просяци.Оня ден например видях 3 малки момчета -*** просега и нахалстваха по улиците който не им даваше пари биваше звучно напсуван.Ми по-добре такива хора да ги прибират в лагер и никога да не ги пускат.Нахални мързеливи и само мизерии ввършат.Статията е вярна само донякъде.Такива лагери са съществували в Южна Корея и то не един там са прибирали скитници,просяци и клошари и са ги учели на труд и хигиена.

6

изтрещели корейци

преди 3 години

ДЕМОКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ !!!!!Най големия приятел на САЩ в Далечния изток и протестантска държава за пример !!!! Тези протестантските не са по малко чалнати от другите държави за пример. Имаше една секта на Муун - бая известна беше (нещо не се чува напоследък) и тя беше от Южна Корея. После ни промиват мозъците отвън, че ние българите, не сме били стока. Като гледам доста по читава стока сме си, стига да не слушаме тъпите пропагандатори. А те са тотално изтрещяли и пълни ***.

5

НЕНОРМАЛНИ

преди 3 години

Все повече, започвам да се чудя, как е възможно в такива държави за "пример",да се случват такива неща ? То не бяха педофилски скандали в католическите колежи (Англия и САЩ), бащи дето си държат дъщерите по 20-30 г. в мазетата (Австрия и Германия), стрелби в училища (САЩ), зарязаха старите хора и ги оставиха да измрат в старческите домове заради коронавируса (Швеция и Канада), измислиха 3ти пол (Норвегия) и още куп такива (няма да ми стигнат 500те символа). Демокрация в действие !!!!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Иначе Северна Корея им е все във фокус, че била лоша...А Южна ква е?

3

Лошото в този случай

преди 3 години

е само: 1/ Неоснователното отвличане на хора, които на са скитници и просяци;2/ Излишните жестокости.Иначе какво лошо би имало в това да съберем всички просяци, джебчиите по професия, а също и отказващите предлаганата им работа жители на незаконно построени "жилища" в гетата. Да ги настаним в скромни, но хигиенични общежития и да ги научим да работят. Трудът им да не е робски, а да получават заплащане за него.Специалистите да кажат колко години ще са нужни, за да разберат, че НЕМА ЛАБАВО !

2

Анонимен

преди 3 години

Демокрация, няма как, смееш ли да кажеш не...

1

Баи

преди 3 години

Уредено от - сащ те застанаха зад южна кореа